d-md-none
Siirry pääsisältöön

Isoja makuja ja paljon rakkautta

Ensiluokkainen ruoka ja palvelu saa asiakkaat viihtymään ravintola Fredde’sin tiloissa ja palaamaan sinne yhä uudelleen. Iloinen ja osaava henkilökunta, ravintolan viihtyisä miljöö sekä hyvä sijainti on saanut paljon kiitosta asiakkailta.

Rento ravintola modernisoi vanhoja klassikoita sekä kehittää uutta. Tällä hetkellä ravintolan ruokalistalla nähdään vaikutteita Pohjoismaista ja maailmalta, mausteena ripaus Italiaa. Ruuat valmistetaan tuoreista raaka-aineista alusta asti itse.

Kesälista täynnä makuelämyksiä

Suomen kokkimaajoukkueessakin mukana oleva Joona Valokorpi on hiljattain aloittanut työt Fredde’sin keittiöpäällikkönä, ja hän on tuonut mukanaan kesäisiä makuja keittiöön sekä uudistanut ruokalistan.

Kesälistalla korostuvat tuoreet raaka-aineet läheltä sekä kauden raikkaat maut. Uuden menun myötä keittiön sydämenä toimiva hiiligrilli on nostettu esille laajentuneen pihvilistan myötä. Ravintolan suosituimpiin annoksiin kuuluvat pihvit valmistetaan avotulella – isolla maulla ja rakkaudella. Fredde’sin ruokalistalta löytyy myös aitoja, suussa sulavia napolilaisia pizzoja, jotka valmistetaan puilla lämpenevällä napolilaisella pizzauunilla. 

Jälkiruoaksi ravintolassa voi nauttia sitruunapiirasta, jonka esille laitto eroaa perinteisestä. Piiras on raikas kokonaisuus, joka sopii kesän herkutteluihin. Jälkiruokalistalta löytyy myös valkosuklaa crème brûlée, jonka sisältä löytyy tyrnistä tehty yllätys. 

Uudessa listassa myös kasvisruokailijat on huomioitu hienosti. Listalta löytyy valmiita kasvisruokia sekä moni annoksista on muokattavissa niin kasvis- kuin vegaaniversioiksikin.

Ravintolan sisätilojen lisäksi kesäisin avautuva iso terassi hemmottelee ruokailijoita Fredde’sissä. Myös sateisina päivinä terassilla pystyy nauttimaan hyvästä ruuasta, sillä sieltä löytyy ruokailumajoja, joissa voi herkutella säästä riippumatta. Fredde’sin ruokailumajat pystyy myös varaamaan kätevästi ravintolan nettisivuilta etukäteen.

Katso myös Freddes ravintolasivu täältä.

Lue myös