d-md-none
Siirry pääsisältöön

Helsingin tunnelmallisin terassi

Helsingin tuomiokirkon ja yliopiston kupeessa sijaitsevan Thirsty Scholarin sisäpihalle, historiallisten rakennusten suojaan jää viihtyisä terassialue, jonne ei kuulu lainkaan kaupungin hälinä. Vaikka baari on suosittu erityisesti opiskelijoiden keskuudessa, eksyy terassille säännöllisesti uusia asiakkaita, sillä sisäpihalle pääsee suoraan myös Unioninkadun puolelta. 

Ravintolapäällikkö Niina kertookin, että terassilla viihtyy vielä syksylläkin, ja isojen varjojen alla voi istuskella lämpimän viltin suojissa aina lokakuuhun saakka. Terassin tekee erityisen upeaksi puihin ripustetut valot, joista tulee tunne että olisi jossain Etelä-eurooppalaisessa maassa. 

Erityistä kiitosta saa myös paikan laaja olutvalikoima sekä henkilökunta. Thirsty Scholarissa tehdään työtä sydämellä ja sitoutuneesti ja kaikki asiakkaat otetaan iloisesti vastaan – olipa tiskin toisella puolella sitten tuore fuksi tai varttuneempi tieteenharjoittaja. 

Juomavalikoimassa suositaan suomalaista, joten listalta löytyy suomalaista viskiä, giniä, lonkeroita, siideriä ja useita oluita niin pullosta kuin hanasta. 

Thirsty Scholar on yksi Helsingin parhaiten säilytetyistä salaisuuksista! 

Katso Thirsty Scholarin ravintolaesittely täältä.

Lue myös