d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
Thirsty Scholar on Helsingin yliopiston kampuksen kupeessa sijaitseva ravintola, salainen piilopaikka keskellä Helsinkiä. Ravintolan korkea kaarikatto, ja suojaisa pienessä lehdossa sijaitseva sisäpihaterassi, luovat loistavat puitteet paeta kaupungin vilinää ja rentotua yksin viinilasin kera tai kavereiden kanssa oluita maistellen ja lautapelejä pelaillen. Thirsty Scholarissa on mielenkiintoinen ja vaihtuva olutvalikoima, jossa pääpaino on Suomalaisella tuotannolla, siidereitä ja lonkeroita unohtamatta.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi
Hanaoluista ehdoton suosikki on Mallaskosken synkkyydestä syntynyt Amber Lager. Tämän maukkaan oluen kanssa ei ole kuivaa hetkeä edes tilauksen yhteydessä, sillä synkkääkin synkempi synkkyydestä syntynyt on hauska tilata, tai vaihtoehtoisesti kuvailla jollain toisella kielellä. Kokeile vaikka, ei ihan helppoa. Hivenen helpommin lausuttava sangriakannu on myös monen suosikki.

Keittiömestarin nimi? Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia
Meillä Thirstyssa jokainen tekee työtä omalla persoonallaan, ja jokainen saa olla sellainen kuin on. Maailmassa on makuja niin monta kuin on ihimistä, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Juomavalikoimassa suosimme suomalaista, joten listalta löytyy suomalaista viskiä, giniä, lonkeroita, siideriä ja useita oluita niin pullosta kuin hanasta. Uskomme että kotimainen on parasta, mutta osaa ne hyvin muuallakin!

Mikä on keittiömestarinne motto
Tule sellaisena kuin olet niin keksitään sulle joku kiva juoma!

Aukioloajat

Ma-Ti 14-00 Ke-Pe 14-02 La 16-02 Su Suljettu

Sähköposti

Puhelinnumero

044-9882132

Thirsty Scholar

Fabianinkatu 37, 00100 Helsinki, Suomi

Lue myös