Siirry pääsisältöön

Hella ja Huone -laaturuoan tyylikäs koti Tampereen keskustassa

Ravintola Hella ja Huone ammentaa kotimaisuudesta ja luottaa fine diningin kysyntään Tampereella. Vaikka ravintolan muutosta Tampereen keskustaan on jo muutama kuukausi aikaa,  yrittäjä Ilmari Saarikoski tuntee edelleen suurta iloa siitä, että nyt asiakkaita saadaan palvella Tampereen parhaimmalla paikalla Aleksanterinkadulla. 

Sijanti on uusi, mutta Hella ja Huone luottaa edelleen siihen, että Tampereella on kysyntää tyylikkäästi virkeälle fine diningille. Saarikoski kuvaa, että Hellassa ja Huonessa yhdistyvät klassisen keittiön reseptiikka,  kunnianhimoinen ruoanvalmistus ja kotimaisuudesta ammentaminen. – Kotimaisuus näkyy ruoan raaka-aineissa ja ravintolan sisustuksessa. Meille tärkeitä ovat myös yksityiskohdat, niin ruoassa kuin sisustuksessa. Viilaamme niitä päivittäin, Saarikoski sanoo. 

Hellassa ja Huoneessa viinilista ei ole sivuseikka.  – Viinilistallamme on  yli 300 tuotetta, ja meillä on todella osaava sommelier. Myös  vannoutunut viininystävä kokee Hellassa ja Huoneessa uusia elämyksiä. Tarjolla on myös mielenkiintoisten pientuottajien juomia. 

Lue myös Hella ja Huoneen ravintolaesittely.

VARAA PÖYTÄ

Lue myös