d-md-none
Siirry pääsisältöön

Haussa antipastot? Tsekkaa nämä uutuudet Vapianossa

Saimme toimitukseemme tiedon, että Vapianoon on lanseerattu uusi antipasto-menu. Päätimme lähteä katsomaan minkälaisen listan he ovat suunnitelleet!

Vapianossa valmistetaan pastaa yläkerrassa. Käsintehtyä pastaa voi ostaa myös kotiin.

”Rakkaus on tehty jaettavaksi – niin myös Vapianon antipastot”

Näin kuuluu tämän hetken slogan, ja siinä on jotain ajan henkeä puhkuvaa. Juuri tällä hetkellä tarvitsemme sekä rakkautta että yhteisöllisyyttä enemmän kuin koskaan – joten miksi ei aloitettaisi ruoasta! Tilasimme koko antipastomenun ja cocktailit päälle ja istahdimme odottelemaan pöytäämme.

Vapianossa sinulle annetaan saapuessasi oma kortti, johon leimataan kaikki mitä syöt tai juot. Lähtiessäsi kuittaat laskun kassalla. Hyvin amerikkalainen meininki jotenkin – emme ainakaan ole muualla Suomessa tällaiseen törmänneet. Ravintolassa on kaksi kerrosta, joten tilaa riittää hyvin ajankohdasta riippumatta. Yläkerrassa on ihana yrttiseinä, josta tuodaan yrttejä jokaiseen pöytään, ja josta jokainen voi sitten makunsa mukaan lisätä yrttejä annokseensa.

Antipastoja sekä carnivoreille että kasvissyöjille

Tilasimme tosiaan koko menun, josta valittavana oli liuta erilaisia yhdistelmiä. Nappasimme teille jokaisesta annoksesta kuvan, niin pääsette tekin herkuttelemaan silmillänne!

PIATTO FORMAGGI 15,90
Vapianon juustolajitelma hurmaa vaativammankin herkuttelijan.
PIATTO ANTIPASTI MASSIMO 17,90
(taaempana) PIATTO DI PROSCIUTT0 12,90
CARPACCIO 14,90
BRUSCHETTA MIX 8,90

Tekisikö mieli vielä pastaa?

No, meillä teki vielä mieli. Näytti nimittäin naapuripöydän annokset niin upeilta niin oli pakko tilata. Vapianossa kaikki pastat valmistetaan itse, käsin ja koko annos kootaan sinun silmiesi edessä. Ruoka on siis takuuvarmasti tuoretta!

Kesän cocktailit myös alkoholittomina!

Olimme käymässä päiväsaikaan, joten halusimme nauttia cocktailit alkoholittomina. Tämä meidän suureksi iloksemme onnistui, ja tilasimme Vapiano Lemonaden, Virgin Hugon ja Virgin Aperolin. Alkoholilliset versiot näistä olisivat olleet Summer Gin&Tonic, Aperol Spritz ja Hugo.

Koronaturvallinen ja lapsiystävällinen

Mikonkadun Vapiano on sekä koronaturvallinen että lapsiystävällinen. Ravintolassa on paljon tilaa, joten on todella helppo pitää turvavälejä ja lapsille löytyy paljon vaihtoehtoja.

VAPIANO MIKONKATU

Mikonkatu 15
00100 Helsinki

00358(0) 9698 1225
helsinki1@vapiano.fi

AUKIOLOAJAT

Ma – To 11:00-22:00
Pe – La 11:00-22:00
Su 12:00-20:00

Kuvat: Elina Engberg

Lue tästä aiemmasta lounasvierailustamme Vapianossa!

Lue myös