d-md-none
Siirry pääsisältöön

Hard Rock Cafen menu uudistui

Suuntasimme viime viikon torstaina työpäivän päätteeksi Hard Rock Cafeeseen, joka oli tupaten täynnä iloisesti rupattelevaa väkeä. Onnistuimme löytämään pöydän, jonka ääreen parkkeerasimme. Tervetulosanojen jälkeen pöytiin alkoi virrata jouhevasti ruokaa jazz-duon säestyksellä. Ensimmäisenä tarjoiltiin tarjotin, jolle oli koottuu wingsejä, sipulirenkaita, papuwrappeja ja bruchettaa. Erityisesti viimeinen sai seurueeltamme kehuja!

Nämä annokset löytyvät Hard Rock Cafen startereista ja niitä voi tilata seurueen kesken jaettavaksi. Maistelimme myös paria erilaista flatbreadia sekä marinoituja jättikatkarapuja, jotka olivat myös maistuvia. Nachojen ystävälle löytyy alkapalalistalta klassinen nacholautanen.

Koska hard Rock Cafen uudessa menussa on panostettu hieman kevyempiin vaihtoehtoihin, pääsimme maistamaan myös uutta salaattia: vihersalaatti sai kaverikseen avokadoa, juustokuutioita, kanaa, granaattiomenansiemeniä, papuja ja maissia.

Ja koska Hard Rock Cafessa ollaan, on listalla tietysti burgereita. Vaihtoehtoja menussa on useampi, mutta maistoimme vain yhtä alkupalanana tarjoiltavaa miniburgeria – ruokaa oli sen verran runsaasti tarjolla, ettemme maistelukokoisista annoksista huolimatta jaksaneet enempää. Burgerissa oli mehevä pihvi ja toisena ”pihvinä” sipulirengas. Annoksen kruunasi makea buffalokastike.

Veikkaamme, että uuden menun vetonaulana tulee olemaan kultaburgeri, jossa on koristeena 24 karaatin kultaa. Tätä emme tilaisuudessa päässeet maistamaan, mutta kenties tulevaisuudessa käymme katsastamassa tämän instagrammattavan annoksen. Näyttävän ulkomuodon lisäksi kultaburger tekee hyvää – jokaisesta myydystä kultaburgerista ohjataan euro hyväntekeväisyyteen.

tunnelmakuva hard rock cafesta

VARAA PÖYTÄ

Lue myös