Siirry pääsisältöön

Hampton Bayn ketobrunssi sopii kaikille

Ketobrunssin aika. Mielenkiinnolla odotin tätä hetkeä. Olen nimittäin aikoinaan ollut ketogeenisella ruokavaliolla, ja muistan silloin haaveilevani ketobrunssista, mutta en ollut sellaista löytänyt joten aina teki sitä samaa ruokaa itse kotona. Nyt pääsisin valmiiseen ketogeeniseen pöytään!

Täynnä, mutta turvavälein ja turvallisesti

Tänä päivänä mietitään usein ruoan lisäksi tilan koronaturvallisuutta. Onko vallitseva tilanne huomioitu hygienian osalta, pystyykö pitämään etäisyyttä? Vastaus molempiin kysymyksiin on: kyllä. Ruokailijoita ollaan otettu sisään rajallinen määrä ja pöydät ovat turvavälein. Tästä syystä – muista pöytävaraus!

Mikä on ketobrunssi?

No minkälainen se ketobrunssi sitten on? Ketoilijat tietää, mutta kerrotaanpa myös muille. Ketogeeninen ruokavalio on vähähiilihydraattinen ruokavalio, jossa ravinnosta saatavien hiilihydraattien saantia vähennetään huomattavasti. Hampton Bayn brunssipöydässä on täten tarjolla paljon proteiinia!

Itse noudatan tällä hetkellä tavallista ruokavaliota, mutta tämä brunssi toimi minulle kyllä loistavasti! Oli todella kevyt olo jälkeenpäin, ja kaikki oli todella maittavaa ja laadukasta! Oli lohicevichea, pestoa, kukkakaalia, kanavartaita ja jopa itse tehtyä ketoleipää!

Brunssia tarjotaan lauantaisin kahdessa kattauksessa, klo 11 ja kl 13.30. Varaukset voi tehdä DinnerBookingin kautta.

Jälkiruoka jokaiseen makuun

No entäs jälkiruoka? Kyllä vain, sellaistakin oli tarjolla ja upeaa sellaista! Kakkua, suklaamoussea ja laadukasta brietä!

Hampton Bayn iso ja avara näkymä merelle päin ihanine lyhtyineen hurmaa herkutttelijat.

Punavuorelaista klubi-tunnelmaa ja After Ski -päiväbileet

Helmikuussa Hampton Bayssä starttaavat ravintolan omat klubi-illat 15 vuotta klubeja kiertäneen DJ Awan kanssa. Ystävänpäivälle on myös odotettavissa aiheeseen sopiva brunssi. Hiihtolomaviikon lauantaina 27.2. ravintola järjestää After Ski -ulkoilmatapahtuman lumisissa rantamaisemissa. ”DJ on vauhdissa ja tarjolla on pientä naposteltavaa ja sellaista kunnon After Ski –hittimeininkiä päiväsaikaan”, Railonkoski summaa. Lue lisää.

Kuvat: Niina Lampimäki & Titti Myhrberg

Lue myös