Siirry pääsisältöön

Ravintola Hampton Bay tarjoaa upeat merinäköalat talvellakin

Hampton Bayn ravintolasalin merellinen puoli on käytännössä kokonaan yhtä suurta ikkunaa, joten näköala merelle päin on upea, kertoo ravintoloitsija Tuula Railonkoski

Ilmapiiri ravintolassa on talvisinkin lämmin. Ulkopöytien tulet ja ikkunalyhdyt luovat ihanan tunnelman. Hampton Bayn bravuuri on viikonloppuisin tarjottava brunssi, joka on varattavissa kahdessa  eri kattauksessa: klo 11 ja klo 13:30.

Hampton Bayn brunssi on myynyt niin tehokkaasti loppuun, että asiakkaita on riittänyt terassille asti. Talviterassin jokaisesta pöydästä löytyy kaasulämmitin, mutta jos mielii syödä sisätiloissa, Railonkoski suosittelee pöytävarauksen tekemistä ravintolan nettisivuilta.

Brunssi noudattelee ketogeenisen ruokavalion raameja, mutta valikoimasta löytyy kyllä herkkuja ihan kaikille nautiskelijoille. Erityistä kiitosta Hampton Bayn brunssi on saanut ”jäätävän hyvistä munakkaista” sekä runsaasta jälkiruokabuffasta.

Näin korona-aikaan asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuudesta huolehtii Genanon uusi teknologia, joka eliminoi ilmasta kaikki pienimmätkin virukset ja bakteerit. Kolmasosa ravintolasta on myös mahdollista erottaa omaksi kabinetiksi yksityistilaisuuteen tai omalle seurueelle.

Punavuorelaista klubi-tunnelmaa ja After Ski -päiväbileet

Helmikuussa Hampton Bayssä starttaavat ravintolan omat klubi-illat 15 vuotta klubeja kiertäneen DJ Awan kanssa. Ystävänpäivälle on myös odotettavissa aiheeseen sopiva brunssi. Hiihtolomaviikon lauantaina 27.2. ravintola järjestää After Ski -ulkoilmatapahtuman lumisissa rantamaisemissa. ”DJ on vauhdissa ja tarjolla on pientä naposteltavaa ja sellaista kunnon After Ski –hittimeininkiä päiväsaikaan”, Railonkoski summaa.

Lue myös Hampton Bayn ravintolaesittely.

Lue myös