Siirry pääsisältöön

Hampton Bay tarjoaa Helsingin kauneimman auringonlaskun

Hampton Bayn tilalla olleen ravintolan upea sijainti meren rannalla ja sen kattoterassi olivat kiinnostaneet meitä useiden vuosien ajan. Lopulta saimme mahdollisuuden nostaa paikan uuteen loistoon ja päätimme tarttua tilaisuuteen”, kertoo Palomäki.

”Tilassa oli ollut muutama ravintolaa ennen Hampton Baytä. Halusimme suunnitella korkeatasoisen rantaravintolan, joka huokuu merellistä tunnelmaa. Kattoterassi ei ollut aiemmin käytössä ja halusimme ehdottomasti hyödyntää sen potentiaalin. Ison remontin jälkeen lähes kaikki meni uusiksi”, Railonkoski jatkaa.

Ravintolan viihtyisä sisätila on Railonkosken suunnittelema. Hamptons-tyylinen kevyt ja vaalea sisustus henkii New Yorkin Long Islandin länsirannikon rantatalojen ajatonta ja hienostunutta lomatunnelmaa. Sisustuksen ohella ravintoloitsijat nostavat ravintolan parhaiksi paloiksi loistavan sijainnin Bulevardin päässä, upean merinäköalan, auringossa kylpevän kattoterassin sekä tietysti keittiön merelliset herkut, simpukat ja lohikeiton.

Hampton Bay houkuttelee paikalle eteenkin lähiseudun asukkaita, veneilijöitä sekä ruoka- ja sisustusihmisiä. Aiempina kesinä myös turistit ovat löytäneet hyvin paikalle. Vuoden 2018 kesä toi jatkuvan helteen ja auringonpaisteen lisäksi kasapäin asiakkaita uuteen ravintolaan. Sen kesän jälkeen ihmiset tiesivät, että Hampton Bay oli tullut kaupunkiin. Ravintola sai kanta-asiakkaita jo ensimmäisenä kesänään ja osasta on tullut jopa kavereita, Railonkoski kertoo.

Kylmiä juomia ja veneilijöiden drive-in

Vaikka Hampton Bayhin paistaa aurinko poikkeuksetta, kelpaa terassilla viihtyä myös viileämmällä kelillä: pöydissä lämmittävät uusiutuvalla energialla toimivat näyttävät biokaasulämmittimet, joissa elävä tuli palaa tunnelmallisesti. Kesän kynnyksellä ruokalistaa on uudistettu ja terassin hiiligrilli otettiin tänä kesänä tehokäyttöön. Kattoterassilla alkoi uusi Bubbel-kesäklubi, jossa DJ soittaa kesäistä bilemusiikkia lauantaisin iltapäivästä aina iltakymmeneen asti. Kattoterassin Sundeck-baarissa nautitaan kuplivasta happy hourista joka lauantai klo 16-17.  

Hampton Bay toimii myös veneilijöiden drive-in-ravintolana. Veneen voi jättää ravintolan veneparkkiin ja kipaista take away -ruoat ravintolan ulkomyyntipisteestä. Lisäksi tavallinen take away toimii läpi kesän, myös ilman ennakkotilausta. Halusitpa nauttia meren ylle laskevasta auringosta kylmän juoman kera tai herkutella veneessä, saaressa tai puistopiknikillä, kannattaa suunnaksi ottaa Hampton Bay.

Tutustu Happy Hour Restaurantsiin ja yrityksen muihin ravintoloihin tästä.

Lue myös