Siirry pääsisältöön

Fifth Avenue – Dining, Bowling, Rock`n`Roll

Jos olet burgereiden ja pihvien ystävä, kannattaa suunnata nokka kohti Hämeenlinnaa. Sieltä nimittäin löytyy Ullan ja Eveliinan pyörittämä fiftari-ravintola Fifth Avenue, jossa pääset nauttimaan törkeen hyvästä safkasta ja fiftarimeiningistä!

Kuinka monessa amerikkalaisessa elokuvassa olet nähnyt kohtauksen, jossa näkyy ravintola tai kuppila keilahallin yhteydessä? Sellainen löytyy Hämeenlinnasta, jossa äiti-tytär -kaksikko Ulla ja Eveliina pyörittävät fiftarihenkistä ravintolaa. -Fifth Avenue on täyden palvelun amerikkalainen ravintola, josta löytyvät hyvän ruuan ja juoman lisäksi keilaradat sekä vuokrattavat sauna- ja kabinettitilat, Eveliina kertoo.

Reilut annokset Amerikan tyyliin

Fifth Avenue tunnetaan burgereista ja pihveistä, mutta kevyempään nälkään löytyy myös salaatteja ja pikkupurtavaa. Annokset ovat amerikkalaiseen tyyliin reiluja, mutta laadusta ja mausta ei tingitä. 

Amerikka-teema näkyy ruokalistan lisäksi myös sisustuksessa, josta voit bongata niin Harley Davidsonin kuin American Rodin. Musiikki on taattua kamaa eli rockabillya, countrya ja bluesia.

Kympillä herkut ja keilaamaan!

Fifth Avenue kesätarjouksena saat koko kesän ajan kanasalaatin tai juustoburgerin kympillä tai jos haluat kokeilla keilausta, sekin onnistuu 10,00 euroa per henkilö (minimi 3 henkilöä per rata). Keilaradan hintaan kuuluu myös hanajuoma. 

Lue ravintolan koko esittely täältä.

Lue myös