Fifth Avenue

Hämeenlinna

/

Everybody dining

/

Elämys

Dining, bowling, rock´n roll - Rokkia, ruokaa ja mahtavaa menoa vuosikymmenten takaa!

Kuinka monessa amerikkalaisessa elokuvassa olet nähnyt kohtauksen ravintolasta keilahallin yhteydessä? Sellainen löytyy Hämeenlinnasta, jossa äiti Ulla Virtanen ja tytär Eveliina Lehtimäki ovat vuodesta 2015 saakka pyörittäneet yhdessä fiftarihenkistä Fifth Avenue- ravintolaa. -Halusimme luoda paikan, jossa haluaisimme myös itse käydä. Fifth Avenue on täyden palvelun amerikkalainen ravintola, josta löytyvät hyvän ruuan ja juoman lisäksi keilaradat sekä vuokrattavat sauna- ja kabinettitilat. Idea lähti alun perin kiinnostuksesta moottoriajoneuvoihin, Amerikkaan ja rockabillyyn sekä halusta yhdistää erilaisten teemapohjaisten ravintoloiden parhaat puolet. 5th Avenue kiteyttää sen kaiken, Eveliina kertoo.

Törkeen hyvää safkaa!

Fifth Avenue tunnetaan burgereistaan ja pihveistään, mutta kevyempään nälkään löytyy myös salaatteja ja pikkupurtavaa. Ravintolan ruokafilosofian ytimessä ovat hyvät maut ja laadukkuus. – Annokset ovat amerikkalaiseen tyyliin reiluja, mutta laadusta ja mausta emme tingi, keittiömestari Marko Helin painottaa.

Ravintolatoiminnan ytimessä on puolestaan positiivinen palveluasenne. - Teemme asioita hyvällä meiningillä, sillä töissäkin voi olla hauskaa, Eveliina nauraa. 

Aikamatka 50-luvulle 

Ravintolan teema näkyy ruokalistan lisäksi vahvasti myös sisustuksessa sekä tunnelmassa. Ravintolarekvisiittana on käytetty aitoja moottoriajoneuvoja; katosta löytyy mm. Harley Davidson, Amerikan Rodi ja nostalginen 52-vuoden "Mosse". -Musiikki on isossa osassa ravintolafiilistä ja meillä soikin aina rockabilly, country tai blues. Järjestämme myös genrenmukaisia live- ja teemailtoja. Esimerkiksi juhlimme tuossa Marilynin synttäreitä jo toista vuotta ja tulemme järjestämään juhlia myös vastaisuudessa, joten kannattaa pysyä kuulolla, Eveliina vinkkaa.

Aukioloajat:

ti - to 11 – 21

pe 11 - 22

la 12 - 22

su 12 - 21

Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen.

Liveiltoina auki klo 02 saakka!

Osoite:

Pitkätanhuankatu 2, 13130 Hämeenlinna

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Osoite:

Pitkätanhuankatu 2, 13130 Hämeenlinna