d-md-none
Siirry pääsisältöön

Caverna on eksoottinen ruokakeidas keskellä Helsinkiä

Moni voi yllättyä, sillä Yliopistonkadulta avautuva Cavernan pääovi johdattaa katumaisemasta suoraan trooppisen luolan tunnelmiin.

Cavernan luolamainen miljöö on uniikki tila, jossa on mukava heittäytyä makumatkalle eksoottisiin maisemiin. -Maailmalla matkatessamme innostuimme erikoisista kokkaustavoista ja toimme ne tuliaisina Helsinkiin. Esittelemmekin ylpeinä erikoisuutemme: suuressa varrasgrillissämme valmistuvat perinteiset brasilialaiset lihavartaat sekä buffetimme teppanyaki-osaston, jonka ruoat paistetaan ruokasalimme avokeittiössä, ravintolapäällikkö Antti Ruotanen kertoo.

Illallisbuffet on elämys

Cavenan illallisbuffet kannattaa kokea, sillä se on mieletön makumatka. Konsepti on laajin koko Suomessa ja tarjolla on valtava määrä noutopöytiä, jotka notkuvat aasialaista, eurooppalaista, suomalaista, salaatteja, sushia, kakkuja suklaaputouksineen. 

Illallisbuffetin erikoisuuksia ovat teppanyaki sekä churrasco-grillin lihavartaat. Teppanyaki-pöydässä asiakas voi valita ainekset itse ja ojentaa ne kokille paistettaviksi. Filippiiniläinen Rodolfo on koulutettu Teppanyaki-kokki, joten hän osaa asiansa. Brasilialainen churrasco-grilli on kuumana koko illan ja tirisevät lihavarrasannokset tarjoillaan suoraan pöytiin.

Lue ravintolan koko esittely täältä.

Lue myös