Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutaso

Pääkaupunkien Tallinnan ja Riian välissä sijaitsevassa Pärnun kylpyläkaupungissa on ainutlaatuinen ja moderni rentoutumiskeidas, Tervise Paradiis Kylpylähotelli ja Vesipuisto. Tämä neljän tähden hotelli sijaitsee lähellä hiekkarantaa ja merta.

Tervise Paradiis tarjoaa laajan valikoiman rentoutuspaketteja sekä loma- ja kuntoutushoitoja. Tarjolla on sopivia toimenpiteitä terveyteen panostavalle, rentouttavan loman etsijälle ja ylellisten hoitojen ystäville.

Huonevaihtoehdot

Mukavat hotellihuoneet tarjoavat mahdollisuuden nauttia mahdollisimman rentouttavasta lomasta. Tavanomaisen sisustuksen lisäksi huoneissa on ilmastointi, tervetuliaisvesi ja mahdollisuus keittää teetä tai kahvia. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja sopivat allergikoille.

Kaikissa huoneissa on oma parveke, ja useimmista huoneista on upeat merinäkymät. Lasten kanssa matkustavat ovat tervetulleita majoittumaan perhehuoneisiin, jotka koostuvat kahdesta väliovella yhdistetystä huoneesta (neljä sänkyä + mahdollisuus asentaa kaksi lisävuodetta). Ylellisyyttä etsivät voivat valita saunallisista sviiteistämme. Hotelli huomioi liikuntarajoitteisten erityistarpeet.

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

Purpur on viihtyisä à la carte -ravintola Tervise Paradiisissa. Ravintola tarjoaa vieraille poikkeuksellisen ja unohtumattoman gastronomisen kokemuksen. Purpur-ravintolan kodikas ja tyylikäs tunnelma yhdistettynä – epäilemättä Pärnun parhaaseen merinäköalaan – luo täydelliset puitteet romanttiselle illalliselle tai hauskalle tapaamiselle ystävien kanssa.

Kesäisin auki on myös ravintolan terassi, jolta on upeat näkymät merelle – se on ihanteellinen paikka pitkiin kesäiltoihin.

À la carte -ravintolan ja buffetravintolan lisäksi valittavana on myös grilliravintola ja useita baareja.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

Tervise Paradiis sijaitsee Pärnun rannalla ja 2 kilometrin päässä Pärnun keskustasta.

Hotelliaamiainen

Tervise Paradiisin buffetravintolan runsas aamiainen sisältää perinteisiä aamiaisherkkuja sekä erityisesti terveellisiä vaihtoehtoja.

Hotellin palvelulupaus

Missiomme on ohjata ihmisiä arvostamaan ja vaalimaan terveyttään. Pyrimme tekemään vierailustasi meillä mahdollisimman rentouttavan.

Jotain muuta?

Tervise Paradiis tarjoaa viihtyisän kylpylän ja modernin kauneuskeskuksen, jossa on tarjolla ylellisiä ja rentouttavia hoitoja. Kauneuskeskus yhdistää hyvinvoinnin ja lääketieteellisen kylpylän parhaat ominaisuudet.

Tervise Paradiisissa on Viron suurin vesipuisto, josta niin aikuiset kuin lapsetkin pääsevät nauttimaan erilaisista ​​saunoista, uima-altaista ja liukumäistä. Toisessa kerroksessa sijaitseva Paradiisi Saunad -saunakeskus tarjoaa eri kansojen ja kulttuurien tunnetuimpia saunoja.

Tervise Paradiisissa on myös 6 radan keilahalli. Hotellissa on seitsemänä päivänä viikossa avoinna oleva kuntosali, jossa on runsaasti laitteita, yksityinen ja viihtyisä biljardisali, aerobic-sali, jossa on laaja valikoima harjoitusrutiineja, sekä 25-metrinen uima-allas.

Osoite

Side 14, Pärnu, Viro

Sähköposti

Puhelinnumero

+3724451600

Tervise Paradiis Spa Hotel & Water park

Side 14, Pärnu, Viro

Lue myös