Siirry pääsisältöön

Hotelli ja sen erikoisuudet sekä palvelutaso

Majoitus: Paradee Resortissa on erilaisia ylellisiä majoitusvaihtoehtoja, kuten huviloita ja bungaloweja, jotka tarjoavat rauhallisen ja yksityisen loman ilmapiirin. Jokainen majoitusyksikkö on sisustettu tyylikkäästi ja siinä on moderneja mukavuuksia, kuten ilmastointi, yksityinen parveke tai terassi, poreamme ja merinäköala.

Yksityisyys ja ranta-alueet: Hotelli sijaitsee eristäytyneellä alueella, joka tarjoaa yksityisyyttä ja rauhaa vieraille. Paradee Resortilla on oma yksityinen hiekkaranta, jossa vieraat voivat rentoutua, nauttia auringosta ja kirkkaasta vedestä ilman suuria väkijoukkoja.

Ravintolat ja baarit: Hotellin ravintolat tarjoavat korkealaatuisia ruokailukokemuksia. Voit nauttia herkullisista thaimaalaisista ja kansainvälisistä ruokalajeista merinäköalalla varustetuissa ravintoloissa. Hotellissa on myös baareja, joissa voit rentoutua ja nauttia virkistävistä juomista.

Spa ja wellness-palvelut: Paradee Resortissa on oma kylpylä, jossa voit hemmotella itseäsi rentouttavilla hieronnoilla, kauneushoidoilla ja spa-hoidoilla. Kylpylä tarjoaa rauhallisen ympäristön, jossa voit rentoutua ja palautua.

Palvelu ja henkilökunta: Hotellin palvelutaso on korkea, ja henkilökunta pyrkii tarjoamaan ystävällistä ja huomaavaista palvelua vieraille. He ovat valmiita auttamaan vieraita kaikissa tarpeissaan ja tekemään vierailusta mahdollisimman miellyttävän.

Huonevaihtoehdot

Paradee Resort Koh Samet tarjoaa vierailijoilleen ylellisiä ja tilavia huonevaihtoehtoja, joista jokainen tarjoaa korkean tason mukavuutta ja tyylikästä sisustusta.

Ocean Villa: Ocean Villa on tilava ja ylellinen majoitusvaihtoehto, joka sijaitsee lähellä rantaa ja tarjoaa upeat merinäkymät. Se sisältää yksityisen terassin, jossa on poreallas, josta voit nauttia näköalasta ja rentoutua. Villaan kuuluu myös tilava oleskelualue, makuuhuone ja tyylikäs kylpyhuone.

Garden Villa: Garden Villa sijaitsee vehreässä puutarhassa ja tarjoaa rauhallisen ja yksityisen ilmapiirin. Villaan kuuluu oma puutarha-alue, jossa voit rentoutua ja nauttia luonnosta. Se sisältää tilavan oleskelualueen, makuuhuoneen ja ylellisen kylpyhuoneen.

Pool Villa: Pool Villa on upea huonevaihtoehto, jossa on oma uima-allas. Voit nauttia yksityisyydestä ja rentoutua uima-altaalla omassa rauhassasi. Villaan kuuluu myös tilava oleskelualue, makuuhuone ja tyylikäs kylpyhuone.

Beachfront Pool Villa: Beachfront Pool Villa sijaitsee aivan rannan tuntumassa, joten voit nauttia upeista merinäkymistä ja päästä suoraan rannalle. Villaan kuuluu oma uima-allas ja aurinkotuolit, joissa voit rentoutua. Se sisältää myös tilavan oleskelualueen, makuuhuoneen ja ylellisen kylpyhuoneen. Jokainen huonevaihtoehto on sisustettu tyylikkäästi ja tarjoaa modernit mukavuudet, kuten ilmastoinnin, taulu-tv:n, minibaarin ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

Ravintolatarjonta

Paradee Resort Koh Samet tarjoaa vierailijoilleen korkeatasoisen ravintolakokemuksen, jossa voi nauttia herkullisista ruoista ja juomista upeissa ympäristöissä. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, jotka tarjoavat erilaisia ruokailuvaihtoehtoja.

The Terrace: The Terrace on hotellin pääravintola, jossa tarjoillaan monipuolista kansainvälistä ruokaa sekä perinteisiä thaimaalaisia herkkuja. Ravintolan sijainti mahdollistaa merinäköalan nauttimisen samalla kun nautit aterioitasi. The Terrace tarjoaa myös buffet-ruokailumahdollisuuksia, joissa voit valita useista eri ruokalajeista.

The Seafood Market: The Seafood Market on ravintola, jossa keskitytään tuoreisiin mereneläviin. Voit valita oman mereneläväsi ja se valmistetaan haluamallasi tavalla. Ravintolassa tarjoillaan tuoreita kala- ja äyriäisruokia, jotka ovat saaren erikoisuuksia.

By the Beach: By the Beach on rento rantaravintola, josta voit nauttia kevyitä välipaloja, tuoreita salaatteja ja virkistäviä juomia. Voit rentoutua ja nauttia ateriasi samalla kun ihailet upeaa merinäköalaa. Lisäksi Koh Sametilla on useita muita ravintoloita ja ruokapaikkoja hotellin läheisyydessä. Saarella voit kokea perinteistä thaimaalaista ruokaa, mereneläviä, kansainvälisiä herkkuja ja paljon muuta. Joitakin lähialueen ravintoloita ovat esimerkiksi ranta- ja rantakahvilat, jotka tarjoavat tuoreita mereneläviä, thaimaalaisia katuruokia ja kansainvälisiä ruokalajeja.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

Paradee Resort Koh Samet sijaitsee etäällä Koh Sametin saaren keskustasta, ja se tarjoaa vierailijoilleen rauhallisen ja eristäytyneen ympäristön.

Koh Sametin keskusta: Koh Sametin keskusta sijaitsee noin 6-7 kilometrin päässä Paradee Resortista. Keskustaan pääsee helposti taksilla tai hotellin järjestämällä kuljetuksella.

Ao Phai Beach: Ao Phai Beach sijaitsee noin 2 kilometrin päässä Paradee Resortista. Voit kävellä tai ottaa taksin hotellilta Ao Phai Beachille, jossa voit nauttia rannan rentouttavasta ilmapiiristä ja erilaisista ravintoloista ja baareista.

Ao Wong Duean Beach: Ao Wong Duean Beach sijaitsee noin 4 kilometrin päässä hotellista. Voit kävellä rannalle tai ottaa taksin hotellilta Ao Wong Duean Beachille. Tällä rannalla voit rentoutua, nauttia auringosta ja kokea erilaisia vesiaktiviteetteja.

Hotelliaamiainen

Paradee Resort Koh Samet tarjoaa vierailijoilleen herkullisen ja monipuolisen aamiaisen, joka on sisällytetty majoituksen hintaan. Hotellin aamiaisravintolassa voit nauttia ruoista samalla kun nautit upeista näkymistä.

Yleiskuvaus hotellin aamiaistarjonnasta:

Buffet- ja à la carte -vaihtoehdot: Hotellin aamiaisella on tarjolla sekä runsas buffetravintola että à la carte -vaihtoehtoja. Buffetravintolassa voit valita erilaisista lämpimistä ja kylmistä ruoista, kuten tuoreista hedelmistä, leivistä, viljatuotteista, jogurtista, munista, paistetuista ruoista ja thaimaalaisista erikoisuuksista.

À la carte -vaihtoehdoissa voit tilata valikosta haluamiasi ruokalajeja, kuten pannukakkuja, munakokkelia, paistettuja riisinuudeleita ja thaimaalaisia keittoja.

Tuoreet hedelmät ja mehut: Aamiaisen osana on tarjolla tuoreita hedelmiä, kuten mangoa, ananasta, papaijaa ja vesimelonia. Voit myös nauttia tuorepuristettuja mehuja, kuten appelsiini- tai greippimehua, jotka tarjoavat virkistävän aloituksen päivälle.

Kuumat juomat: Hotellin aamiaistarjoiluun kuuluu erilaisia kuumia juomia, kuten kahvia, teetä ja kaakaota. Voit valita haluamasi juoman ja nauttia siitä rauhallisessa ympäristössä.

Hotellin palvelulupaus

Paradee Resort Koh Samet pyrkii tarjoamaan vierailijoilleen korkealaatuista palvelua ja unohtumattoman loman kokemuksen. Hotellin palvelulupaus perustuu huolelliseen vieraanvaraisuuteen, yksityiskohtiin ja asiakastyytyväisyyteen.

Tässä on joitakin keskeisiä elementtejä hotellin palvelulupauksesta:

Ystävällinen ja avulias henkilökunta: Paradee Resortin henkilökunta kohtelee vieraita ystävällisesti ja avuliaasti. He ovat valmiita vastaamaan kysymyksiin, antamaan suosituksia ja auttamaan kaikissa tarpeissa vierailun aikana.

Yksilöllinen palvelu: Hotelli panostaa yksilölliseen palveluun ja pyrkii täyttämään vieraiden yksilölliset tarpeet ja toiveet. Henkilökunta tekee parhaansa varmistaakseen, että vieraiden oleskelu on miellyttävä ja mukautuu heidän toiveisiinsa.

Korkea laatu ja huomiota yksityiskohtiin: Paradee Resortissa kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin ja korkeaan laatuun kaikissa palveluissa. Huoneiden siisteys, ravintolaruokien valmistus, kylpylähoidot ja muut palvelut toteutetaan huolellisesti ja ammattitaidolla.

Luksus ja mukavuus: Hotelli tarjoaa vierailijoilleen ylellisen ympäristön ja mukavuutta. Tilavat huoneet, hienostunut sisustus, laadukkaat kalusteet ja modernit mukavuudet ovat osa kokonaisvaltaista loma-elämystä.

Rauha ja rentoutuminen: Paradee Resort sijaitsee rauhallisella alueella Koh Sametin saarella ja tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden rentoutua ja nauttia luonnonkauniista ympäristöstä. Hotelli tarjoaa myös rauhallisen rannan, kylpylän ja muita rentoutumismahdollisuuksia vierailijoiden hyvinvoinnin tukemiseksi.

Osoite

Koh Samet, Phe, Mueang Rayong District, Rayong, Thaimaa

Sähköposti

Puhelinnumero

+66 38 644 283

Paradee Resort / Koh Samet

Koh Samet, Phe, Mueang Rayong District, Rayong, Thaimaa

Lue myös