d-md-none
Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutaso

Laadukasta majoitusta ympäri vuoden tarjoavat vuokramökit Sysmässä sijaitsevat kahden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Lahden ja Heinolan läheisyydessä. Järvimaisemassa, luonnon hiljaisuudessa sijaitsevilta vuokramökeiltä on 10 minuutin automatka Sysmän kauppoihin ja alueen erilaiset aktiviteetit ovat lähellä.

Huonevaihtoehdot

Tervalepikon Torpilta löytyy kaksi pelkkahirsimökkiä, Tainan Tupa ja Vesan Villa: 120 m2, 3 makuuhuoneella, tupakeittiöllä ja saunalla sekä 2 wc:llä. Pienempi lomatalo Villa Ebba on 60 m2, 1 makuuhuoneella, tupakeittiöllä ja saunalla sekä 1 wc:llä. Majoitukset ovat kodikkaita, mukavuuksin varusteltuja, saunallisia sekä kaikilla on oma piha. Vesan Villa ja Villa Ebba ovat myös lemmikkiystävällisiä.

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

Mökkimme ovat self-catering mökkejä ja kaikissa on hyvät keittiötilat. Self-catering mökeissä ei ole ruokatarjoilua talon puolesta. Pitopalveluyritykseltä on mahdollista tilata ruokapalveluja. 

Sysmän keskustassa on hotelliravintola Uoti, jonka lounastarjontaa voimme suositella. Myös Fantasia Pizza & Kebab on keskustassa. Kesäaikaan alueelta löytyy lisäksi kesäterasseja.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

Sysmän keskustaan on 4-7 km. Kammiovuori 25 km, Päijänteen kansallispuisto Päijätsalo 12 km, Bikepolku maastopyöräreitti 12 km. Lahti 80 km, Helsinki 188 km.

Mökkien ympäristössä on omaa ulkoilureitistöä, talvella reitistöllä on sekä vapaan että perinteisen hiihdon laadukkaat ladut.

Hotellijohtajan esittely tai hotellin merkittävä henkilö sekä palvelulupaus

Mökkien ja ulkoilureittiemme rakentaja ja toinen omistajista on Vesa Blomqvist. Ulkoliikunnan harrastajana Blomqvist haluaa tarjota lomavieraillemmekin mahdollisuuden lepoon ja liikuntaan luonnon äärellä.

Jotain muuta?

Liikunta luo lomallakin taivaallisen hyvän olon. Olipa lajisi sitten hiihto, maastopyöräily, suunnistus, avovesiuinti tai polkujuoksu, meillä onnistuu kaikki. Suomen parhaat yksityisesti hoidetut ladut, monipuolisia maastopyöräreittejä, polkuja juoksuun tai patikointiin ja omia suunnistusreittejä perinteisellä kartalla ja mobiilissa. Päivän kruunaa sauna, uinti ja rentoutuminen rakkaudella tehdyissä hirsimökeissä.

Osoite

Leppäkorventie 410, Sysmä, Päijät-Häme

Sähköposti

Puhelinnumero

0400371291

Tervalepikon Torpat

Leppäkorventie 410, Sysmä, Suomi

Lue myös