d-md-none
Siirry pääsisältöön

Hotelli ja sen erikoisuudet sekä palvelutaso

Hotellin erikoisuuksiin kuuluu kaunis ja vehreä ympäristö, joka tarjoaa vierailijoille rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin. Sai Kaew Beach Resortissa on useita erityyppisiä majoitusvaihtoehtoja, kuten huoneita, bungaloweja ja huviloita, joten matkailijat voivat valita oman mieltymyksensä mukaisen majoituksen. Hotellin palvelutaso on korkealaatuinen.

Hotellin upeuteen kuuluu myös neljä eri uima-allasta, josta löytyy jokaiseen makuun jotain. Myös kaksi eri rantaa avautuu hotellin eri alueilta.

Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta, ja he tekevät parhaansa taatakseen vierailijoille miellyttävän oleskelun. Sai Kaew Beach Resort tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, uima-altaita, kylpyläpalveluita, kuntokeskuksen ja rantatuolivuokrauksen.

Huonevaihtoehdot

Sai Kaew Beach Resort Koh Samet tarjoaa vierailijoille useita erilaisia huonevaihtoehtoja, jotka sopivat eri matkailijoiden tarpeisiin ja mieltymyksiin. Esimerkkejä huonevaihtoehdoista hotellissa:

Deluxe-huoneet: Näissä tilavissa huoneissa on moderni sisustus ja tarjoavat mukavuudet, kuten ilmastoinnin, taulu-tv:n, minibaarin ja oleskelualueen. Deluxe-huoneet voivat tarjota näkymän joko puutarhaan tai uima-altaalle.

Bungalowit: Bungalowit ovat erillisiä mökkejä, jotka sijaitsevat vehreässä puutarhassa tai lähellä rantaa. Ne tarjoavat yksityisyyttä ja rentoutumista. Bungaloweissa on oma terassi tai parveke, jossa voi nauttia kauniista ympäristöstä. Ne ovat myös varustettu mukavuuksilla, kuten ilmastoinnilla, taulu-tv:llä, minibaarilla ja oleskelualueella.

Huvilat: Sai Kaew Beach Resortissa on myös ylellisiä huviloita, jotka tarjoavat ylimääräistä tilaa ja yksityisyyttä. Huviloissa on usein erillinen oleskelualue, makuuhuoneet, kylpyhuoneet ja suuri terassi tai parveke. Ne ovat täysin varusteltuja modernilla sisustuksella ja tarjoavat mukavuuksia, kuten ilmastoinnin, taulu-tv:n, minibaarin ja usein myös oma uima-allas.

Ravintolatarjonta

Sai Kaew Beach Resort Koh Samet tarjoaa vierailijoille monipuolisen ravintolatarjonnan, jossa on vaihtoehtoja paikallisesta thaimaalaisesta ruoasta kansainvälisiin herkkuihin. Alla on esimerkkejä hotellin omista ravintoloista:

White Sands Restaurant: Tämä ravintola sijaitsee hotellin rannalla ja tarjoaa upeita merinäkymiä. White Sands Restaurant tarjoilee monipuolisen ruokalistan, jossa on sekä thaimaalaisia että kansainvälisiä ruokia. Voit nauttia herkullisista merenelävistä, tuoreista salaateista, pastoista, pizzoista ja paljon muusta.

Banana Bar: Banana Bar on rento baari, jossa voit nauttia virkistäviä juomia ja kevyitä välipaloja. Baarista saat myös herkullisia cocktaileja, oluita ja muita juomia rentoutuessasi rannalla tai uima-altaalla.

Hotellin lähialueella, Koh Sametin saarella, on myös useita ravintoloita ja ruokapaikkoja, joista voi valita. Saarella on monenlaisia ravintoloita, jotka tarjoavat perinteistä thaimaalaista ruokaa, mereneläviä, kansainvälisiä ruokia ja paljon muuta. Joitakin suosittuja ravintoloita ja ruokapaikkoja Koh Sametin alueella ovat:

 • Ploy Talay Restaurant: Tämä rantaravintola tarjoaa upeita merinäkymiä ja tuoretta merenelävää. Voit nauttia paikallisista herkuista, kuten tuoreista äyriäisistä, kalasta ja thaimaalaisista ruoista.
 • Tubtim Seafood Restaurant: Tubtim Seafood Restaurant on toinen suosittu ravintola, joka tarjoaa herkullista merenelävää. Ravintolasta saat tuoretta grillattua kalaa, rapuja, äyriäisiä ja muita mereneläviä.
 • Italian Restaurant: Koh Sametilla on myös italialainen ravintola, joka tarjoaa herkullisia pastoja, pizzoja ja muita italialaisia herkkuja.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä ravintoloista Koh Sametin alueella, ja saarelta löytyy varmasti monia muita vaihtoehtoja eri makuun. Voit tutustua lisää ravintoloihin saapuessasi Koh Sametille tai kysyä hotellin henkilökunnalta suosituksia lähialueen ravintoloista.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

Sai Kaew Beach Resort Koh Samet sijaitsee Koh Sametin saarella Thaimaassa. Saari on tunnettu upeista hiekkarannoistaan, rauhallisesta tunnelmastaan ja trooppisesta luonnostaan.

Tässä on tietoa hotellin etäisyydestä joistakin merkittävistä kohteista:

 • Koh Sametin pääsatama (Na Dan): Sai Kaew Beach Resort sijaitsee lähellä Koh Sametin pääsatamaa Na Dania. Pääsatamasta hotellille on lyhyt kävelymatka, joten hotelli on helposti saavutettavissa saapuessasi lautalla tai pikaveneellä.
 • Koh Sametin keskusta: Hotelli sijaitsee lähellä Koh Sametin keskustaa, jossa on useita kauppoja, ravintoloita ja baareja. Keskustaan on noin 10-15 minuutin kävelymatka hotellilta. Ao Phai -ranta: Ao Phai -ranta on toinen suosittu ranta Koh Sametilla, ja se sijaitsee lähellä Sai Kaew Beach Resortia. Rannalle on lyhyt kävelymatka hotellilta.

On hyvä huomata, että Koh Samet on pieni saari, ja monet merkittävät kohteet ovat helposti saavutettavissa kävellen tai lyhyellä taksimatkalla hotellilta. Saarella on myös tuk-tuk-kuljetuksia, jotka voivat viedä sinut eri kohteisiin tarvittaessa.

Matkailijoiden kannattaa tutustua hotellin vastaanottoon tai pyytää apua hotellin henkilökunnalta saadakseen tarkempia tietoja hotellin läheisistä kohteista ja kuljetusvaihtoehdoista Koh Sametilla.

Hotelliaamiainen

Sai Kaew Beach Resort Koh Samet tarjoaa vierailijoilleen herkullisen aamiaisen, joka on usein sisällytetty majoituksen hintaan. Aamiainen tarjoillaan yleensä hotellin ravintolassa tai rantaterassilla, jossa voi nauttia kauniista merinäkymistä.

Seuraavana muutamia otteita aamiaisen sisällöstä:

 • Länsimainen aamiainen: Tyypillisesti tarjolla on valikoima länsimaisia aamiaisvaihtoehtoja, kuten erilaisia tuoreita leipiä, leivonnaisia ja croissantteja. Voit odottaa myös munakokkelia, pekonia, makkaraa, paistettuja tai keitettyjä kananmunia ja usein myös paahdettuja perunoita.
 • Aasialainen aamiainen: Aamiaistarjoilussa voi olla myös aasialaisia vaihtoehtoja, kuten riisipuuroa, nuudeleita, dim sum -herkkuja tai paistettua riisiä. Lisäksi tarjolla voi olla tuoreita vihanneksia, salaattia ja erilaisia kastikkeita.
 • Tuoreet hedelmät: Tarjolla on myös laaja valikoima tuoreita hedelmiä, kuten ananasta, papaijaa, vesimelonia, mangoa ja muita sesongin hedelmiä.
 • Juomat: Aamiaisen yhteydessä tarjoillaan yleensä erilaisia juomia, kuten tuoremehuja, kahvia, teetä, maitoa ja vettä. Joissakin hotelleissa voi olla myös tarjolla smoothieita tai muita erikoismehuja.

Hotellin palvelulupaus

Sai Kaew Beach Resort Koh Sametilla ei ole virallista palvelulupausta tai palvelulupausasiakirjaa, mutta hotellin tavoitteena on tarjota vierailijoilleen miellyttävä ja mukava oleskelukokemus. Hotelli pyrkii tarjoamaan laadukkaita palveluita ja huomioimaan vieraiden tarpeet parhaansa mukaan.

Alla on joitakin piirteitä, joita voi odottaa Sai Kaew Beach Resort Koh Sametin palveluista:

 • Ystävällinen henkilökunta: Hotellin henkilökunta pyrkii olemaan avuliaita, ystävällisiä ja vastaamaan vieraiden tarpeisiin. He ovat valmiita tarjoamaan tietoa paikallisista nähtävyyksistä, antamaan suosituksia ravintoloista ja auttamaan erilaisten matkajärjestelyjen kanssa.
 • Siisteys ja viihtyisyys: Hotelli pyrkii tarjoamaan puhtaita ja viihtyisiä huoneita sekä yleisiä alueita vierailijoiden mukavuuden takaamiseksi. Huoneiden siivouspalvelu pidetään yllä säännöllisesti.
 • Ravintolapalvelut: Sai Kaew Beach Resortin ravintolat tarjoavat herkullisia ruokia ja juomia, jotka voivat täyttää erilaisten makumieltymysten tarpeet. Henkilökunta pyrkii tarjoamaan hyvää palvelua ravintolassa ja varmistamaan, että ruokailukokemus on miellyttävä.
 • Aktiviteetit ja palvelut: Hotellissa on myös erilaisia aktiviteetteja ja palveluita vieraiden käytettävissä, kuten kolme uima-allasta, kuntokeskus, spa-hoitoja, retkiä ja mahdollisesti myös vesiurheilumahdollisuuksia.

Puhelinnumero

+66 38 644 195

Sai Kaew Beach resort

Koh Samet, Phe, Mueang Rayong District, Rayong, Thaimaa

Lue myös