Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet sekä palvelutaso

Ennen sinne jouduttiin, nyt sinne päästään. Aikoinaan Suomen suurimmaksi ja vaarallisimmaksi vankilaksi tituleeratulla Kakolalla on takanaan värikäs historia pahojen poikien kotina. Tänä päivänä se tarjoaa kattavasti aikuisille suunnattuja spa-palveluita sekä yksityisen hotellin, jonka toiminnassa panostetaan henkilökohtaiseen tasokkaaseen palveluun ja vastuullisiin valintoihin.

Huonevaihtoehdot

Huonevaihtoehtoja Hotel Kakolassa on sellistä sviittiin – totta kai. Perinteisimpien standard- ja superior-huoneiden rinnalta löytyy elämyksellinen autenttinen sellihuone, sekä esimerkiksi kalterikerrossängyin varusteltuja perhehuoneita. Vaativampaankin makuun löytyy takuulla uniikit ratkaisut perinteisistä sviiteistä sekä esimerkiksi uniikista venesviitistä.

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

Hotel Kakolan yhteydestä löytyy kaikille avoin ravintola Ruben, joka toimii historiallisessa miljöössä, entisen vankilaruokalan tiloissa. Rubenin menu on ylistys lähituottajille ja menu vaihtuu useasti sen mukaan, mitä kauden antimia on saatavilla. Ruokalistalta löytyy kattavasti erilaisia annosvaihtoehtoja niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Kakolanmäeltä löytyy myös muita ravintoloita – vaativampaan makuun ravintola Kakolanruusu tai nopeaan nälkään KBC Taproom, jossa nautitaan herkullista pizzaa ja panimon omaa olutta.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

Hotel Kakola sijaitsee Kakolanmäellä, kaupungin toiseksi korkeimmalla kukkulalla. Alas pääsee monia eri reittejä, monin eri menopelein mutta tunnetuin kulkine lienee Funikulaari – rinnehissi Funikulaarilla laskeudutaan alas jokirantaan jota pitkin kauppatorille on vain noin kilometrin matka.

Hotelliaamiainen

Runsas buffettyylinen aamiaisemme tarjoillaan arkisin kello 6.30-10.00 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä kello 7.00-11.00. Aamiaisellamme on runsas valikoima mahdollisimman paikallisia herkkuja ja kehitämme jatkuvasti jo runsasta erityisruokavalioiden valikoimaa entistäkin kattavammaksi. Kakolan puuro ja Kakolan jogurtti eivät jätä ketään kylmäksi!

Hotellijohtajan esittely sekä palvelulupaus

Hotellinjohtaja Mikael Aaltonen on kerryttänyt majoitusalan kokemustaan laajalti ulkomailla saakka ja tietää, mitä asiakkaan odotukset ylittävään hotellivierailuun tarvitaan. Hänen johtamistyylinsä huokuu korkeita tavoitteita ja yhdessä tekemisen meininkiä – ”Palvelulupaukseni niin Hotel Kakolan kuin Kakola Span osalta ovat unohtumattomat elämykset, jotka haluaa jakaa myös muille. Palvelu meillä on ihmisläheistä ja jokainen voi tulla meille sellaisena kuin on.”

Hotellin nimikkodrinkki ja sen tarina

Nimikkodrinkkimme Elinkautinen on nimetty sen mukaan, että Kakolassa on lusittu aikoinaan eniten elinkautisia Suomessa. Elinkautinen on päärynäinen raikas alkoholillinen drinkkisekoitus, joka tarjoillaan tyylille uskollisesti peltimukista.

Osoite

Kakolankatu 14, 20100 Turku

Sähköposti

Puhelinnumero

044 424 4544

Hotel Kakola

Kakolankatu 14, 20100 Turku, Suomi

Lue myös