Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutaso

Fredrikinkadun ja Eerikinkadun kulmassa Rakennusmestarien talossa sijaitseva Hotel Mestari on Helsingin keskustan kohtaamispaikka, jossa moderni yksilöllisyys ja tarinarikas historia yhdistyvät. Hotel Mestari on Rakennusmestarien talon 1930-luvulle ulottuvan historian tuorein luku. Talon alkuperä näkyy edelleen Mestarin kädentaitoja kunnioittavassa filosofiassa, kun tyyliltään rouheassa ja maskuliinisessa hotellissa on näkyvillä talon alkuperäisiä elementtejä.

Huonevaihtoehdot

Hotel Mestarista löytyy 237 huonetta sekä kahdeksan eri huoneluokkaa, joista valita itselle sopivin vaihtoehto. Rouheat ja tyylikkäät huoneemme hurmaavat vieraansa. Tunnelmaa rakentavat sisustuksen rauhoittavat värisävyt ja aidot materiaalit sekä tasokas kylpyhuone. Muhkea, leveä sänky, Joutsenen lempeät untuvat ja laadukkaat tekstiilit takaavat mestarillisen unielämyksen sekä viihtyisän loikoilupaikan teknologian parissa rentoutuvalle. Laadukkaiden kylpyhuonetuotteiden lisäksi huonevarustukseen kuuluu lukittava safety box, jossa säilytät turvallisesti tärkeimmät tavarasi sekä hiustenkuivaaja, jotta jokainen päiväsi olisi good hair day. Loppusilauksen teet vielä huoneen omalla räätäli- ja suutarisetillä sekä vaatehöyrystimellä, jolla raikastat ja suoristat vaatteesi käden käänteessä.

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

Hotel Mestarin ravintola Latin Bistro & Bar Maestro 51:ssä rakastamme vastakohtia – olemme sekä harkittu että rohkea. Taivaallinen ruokamme saa väriä ja makua mausteista, kastikkeista ja grillistä. Rommi, tequila, jaloviina ja olut tuovat iloa pohjolan elämään. Baskikeittiön mutkattomat pinchot tuovat ystävät yhteen. Latinosieluisen keittiön sydän on grilli, joka antaa syvyyttä makuun ja väriä lautaselle. Eteläamerikkalainen rentous näkyy ravintolan filosofiassa. Vieraamme voivat valita ravintolan eri tunnelma-alueista juuri tähän hetkeen sopivan oleskelutilan. Toisinaan se on baaritiski ravintolan sykkeessä tai ohikulkijoiden bongailu kadulta, yksityisyyttä kaivatessa hiljainen loosi ja tarvittaessa isommallekin seurueelle sopiva oma tila.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

Hotel Mestari sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa. Monet Helsingin nähtävyydet sijaitsevat kivenheiton päässä Mestarista. Merkittäviä kohteita lähialueella ovat esimerkiksi Suomen kansallismuseo, Sibelius-monumentti sekä Suomenlinna.

Hotelliaamiainen

Hotel Mestarin latinolaistyyliseltä aamiaiselta löydät useita herkullisia vaihtoehtoja. Aamiaiseltamme löydät esimerkiksi uunipuuroa, gluteenitonta granolaa, tacoja sekä jälkiruuaksi churroja. Jos herätyskello ei houkuttele tai rytmisi on aivan eri, tarjoamme runsaan aamiaistarjottimen koottuna parhaista herkuista mihin aikaan tahansa.

Hotellijohtajan esittely tai hotellin merkittävä henkilö sekä palvelulupaus

”Meillä itsensä ylittäminen on sallittua ja tavoiteltavaa. Siksi lupaammekin, että luonamme voi kokea ja todistaa mestariuden hetkiä”, Nora Hasan, General Manager, Hotel Mestari.

Osoite

Fredrikinkatu 51, 00100 Helsinki

Sähköposti

Puhelinnumero

+358 293 200 460

Hotel Mestari

Fredrikinkatu 51, 00100 Helsinki, Finland

Lue myös