Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutaso

FORBES BEST BEACHFRONT ALL-INCLUSIVE FAMILY RESORT 2023

Upea kokemus alkaa eksklusiivisesta Heritance Aarah lounge-tilasta, jonka jälkeen siirryt resort saarelle upealla 45-minuuttisella vesitasolennolla.

Sijaitessaan upean Raa Atollin sydämessä tämä Malediiveilla sijaitseva Premium All Inclusive -lomakeskus luo täydellisen loma-asetelman tarjoten monipuolisia elämyksiä, aina palkittujen keittiömestareiden vaikuttavasta ruokavalikoimasta Raa Atollin ilmastoon tai vedenalaisiin ihmeisiin tutustumiseen.

Vastuullinen matkailu on Heritance Aarahin ydin. Olemme Malediiveilla ensimmäinen LEED Gold -sertifioitu rakennus ja ensimmäinen vihreäluokiteltu rakennus. Olemme myös saaneet Travelife Gold -sertifikaatin ja kutsumme sinut mukaan ekologisiin aloitteisiin lomasi aikana.

Huonevaihtoehdot

RANTAHUVILA

Avaralta valtamereltä avautuva näkymä, rantahuvilamme tarjoavat suoran pääsyn pehmeille, valkoisille hiekkarannoille aivan ovesi edessä.

Majoitus 03 AIKUISTA | 02 AIKUISTA + 01 LAPSI | 02 AIKUISTA + 02 LASTA (ALLE 12-VUOTIAITA)

Huoneen koko 92 NELIÖMETRIÄ

MERIHUVILAT

Romanttiseen pakoon, aaltojen yllä, merihuvilamme sijoittavat sinut läheiseen yhteyteen tyynen turkoosin veden kanssa.

Majoitus 03 AIKUISTA | 02 AIKUISTA + 01 LAPSI | 02 AIKUISTA + 02 LASTA (ALLE 12-VUOTIAITA)

Huoneen koko 91 NELIÖMETRIÄ

AURINGONLASKUN ALLASRANTAHUVILAT

Auringon, hiekan, meren ja eristäytymisen taika yhdistyy yksityisen porealtaan ylimääräiseen mukavuuteen ja ylellisyyteen.

Majoitus 03 AIKUISTA | 02 AIKUISTA + 01 LAPSI | 02 AIKUISTA + 02 LASTA (ALLE 12-VUOTIAITA)

Huoneen koko 110 NELIÖMETRIÄ

KAKSIOHUONEISTON PERHERANTAHUVILAT

Tilavaa tilaa ja rantapääsyä yhdistettynä huvilassa oleviin tiloihin tekevät perheen lomasta nautittavan ja mukavan, ikään kuin oma yksityinen huvila Malediiveilla.

Majoitus MAKS. 06 AIKUISTA TAI LASTA

Huoneen koko 194 NELIÖMETRIÄ

KAKSIOHUONEISTON PERHEALLASRANTAHUVILAT

Yksityisempi ja tilavampi majoitus, jossa on yhteydessä olevat huoneet pitää lapset lähellä ja oma poreallas täydentää täydellisen perheloman.

Majoitus 03 AIKUISTA & 03 LASTA | 04 AIKUISTA & 02 LASTA (ALLE 12-VUOTIAITA)

Huoneen koko 207 NELIÖMETRIÄ

YLI VEDEN MERIHUONEISTOT INFINITY-ALTAALLA

Erityistä majoitusta varten merihuoneistomme infinity-altaalla ovat duplex-huviloita, jotka tarjoavat ylellisen pääsyn veteen ja oman yksityisen altaan. Tämän huvilan ainutlaatuinen piirre on sen maldivialainen keinu omalla kannellasi.

Majoitus 02 AIKUISTA

Huoneen koko 180 NELIÖMETRIÄ

MERIRESIDENSSI INFINITY-LAITURIALTAALLA

Ylimpänä luokkana meriresidenssimme infinity-laiturialtaalla tarjoaa täydellisen tilan yksityiseen ja ylelliseen oleskeluun veden päällä. Kaksikerroksisessa meriresidenssissä on oma äärettömyyslaituriallas ja erillinen lastenhoitohuone, mikä tekee siitä täydellisen kodin poissa kotoa.

Majoitus MAKS. 06 AIKUISTA YHDEN LISÄVUOTEEN KANSSA

Huoneen koko 298 NELIÖMETRIÄ

Majoitu Heritance Aarah

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

RANBA-RAVINTOLA Ranba-ravintola on pääbuffetravintolamme, joka tarjoilee kansainvälistä ja aasialaista ruokaa.

GINIFATI YKSITYINEN ILLALLINEN Upea ravintola meren äärellä, jossa on mahdollisuus yksityiseen ruokailuelämykseen.

AMBULA over water restaurant Sekoitus Sri Lankan mausteita ja Malediivien makuja, ja yksi suosituimmista ruokailuelämyksistämme.

BAANI over water restaurant Nauti nykyaikaisesta fuusiokeittiöstä ympäri maailmaa Baanissa, tunnelmallisessa yli veden ravintolassa ja baarissa. (Eksklusiivinen Ocean Suite- ja Ocean Residence -asukkaille)

RALU over water restaurant Ympäri vuorokauden palveleva Ralu Overwater Restaurant tarjoilee runsaan valikoiman Välimeren ja ranskalaisen inspiraation saaneita herkkuja.

HATHAA over water restaurant Hauska ja vuorovaikutteinen ruokailuelämys, joka tuo parhaat palat katuruokakojuilta Tokion ja Bangkokin kaduilta. (Lisämaksut voimassa)

PIZZA SHACK Lämmin pizza ja merituuli, mikä voisi olla parempaa?

UNDARAS over water INFINITY-ALLASBAARI Vietä täydellinen päivä nauttien upeista näkymistä Undaras-yli veden infinity-allasbaarissa. (Eksklusiivinen Ocean Suite- ja Ocean Residence -asukkaille)

BANDHI BAARI Heritance Aarahin sydän, Bandhi-baari on eloisa paikka hauskaan päivään tai iltaan.

SKY BAR – over water BAARI Sijaitsee Ambula-ravintolan yläpuolella, tämä on täydellinen paikka nauttia auringonlaskusta tai myöhäisestä tähtien tarkkailusta.

FALHU over water BAARI Falhu-baari kumartaa Lähi-idän estetiikkaa ja tarjoaa valikoiman premium-viskejä. (Eksklusiivinen Ocean Suite- ja Ocean Residence -asukkaille)

RALU over water LOUNGE-BAARI Hyvin varusteltu baari Malediiveilla laajimmalla rommivalikoimalla, Ralu Lounge Bar on upea paikka nauttia auringonlaskusta herkullisten rommiin perustuvien tiki-cocktailien kera.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

Kaikki sijaitsee saarella ja on saavutettavissa 5 minuutin kävelymatkalla.

Hotelliaamiainen

Breakfast Buffet

Hotellijohtajan esittely tai hotellin merkittävä henkilö sekä palvelulupaus

General Manager – ”We Delight the Customers”

Hotellin nimikkodrinkki tai -ruoka-annos. Mikä tarina näihin kätkeytyy?

AMBULA OVERWATER RESTAURANT

Heritance Aarahin nimikkoravintola Ambula Overwater Restaurant tarjoaa poikkeuksellisen ruokaelämyksen, joka esittelee parhaat puolet Malediivien ja Sri Lankan keittiöstä. Tämä ravintola tarjoilee nykyaikaista Heritance-keittiötä.

Jotain muuta?

Kimaltelevan koboltin, auringon hyväilemien mandariini- ja violetinsävyisten tropiikin maisemien ympäröimänä sijaitsee upea Heritance Aarahin resort, Malediivien paratiisissa. Premium All Inclusive -kokemus vie perinteisen täyden palvelun kokemuksen uudelle tasolle räätälöityjen pakettiensa avulla. Heritance yhdistää sulavasti ylellisen loiston perinteiseen estetiikkaan. Tervetuloa kotiisi poissa kotoa.

Osoite

Heritance Aarah, Raa Atoll, Republic of Maldives., Kaafu, Male’, Male’ 20066, MV

Sähköposti

Puhelinnumero

+960 6641908

Heritance Aarah

Heritance Aarah, Raa Atoll, Republic of Maldives., Kaafu, Male', Malediivit

Lue myös