Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutaso

Nunne Boutique Hotel on paikka, jossa historia kohtaa modernin mukavuuden. 74 huoneen hotelli sijaitsee Tallinnan Vanhankaupungin sydämessä, Nunne-korttelissa historiallisen kaupungin muurin vieressä. Näissä keskiajalta peräisin olevissa rakennuksissa sijaitseva tyylikäs hotelli on ihanteellinen majoituspaikka liike- ja lomamatkailijoille, sekä niille, jotka arvostavat laatua, mukavuutta ja unohtumatonta hotellivierailua.

Huonevaihtoehdot

Nunne Boutique Hotel palvelee erilaisia mieltymyksiä ja vaatimuksia monipuolisilla huonetyypeillä. Nauti yksinkertaisista mutta viihtyisistä klassisista huoneista, tilavista deluxe-huoneista, ainutlaatuisista sisäpihan huoneista tai ylellisistä sviiteistä. Jokainen tila on suunniteltu äärimmäistä mukavuutta ajatellen, mikä takaa ikimuistoisen oleskelun ja täyttää kaikki odotukset.

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

Restaurant Âme on syntynyt inspiraatiosta ranskalaisiin makuihin, pohjoismaalaiseen minimalistiseen estetiikkaan ja ravintolan rakennuksen historialliseen arvoon.

Restaurant Âmen intohimolla ja sielulla valmistetussa ruoassa ei ole rajoja: ”Ruokalistaamme vaikuttavat matkat, kontaktit eri kulttuureihin ja ihmisiin sekä muistot, jotka vievät meidät takaisin juurillemme – kaikki mikä ruokkii sielua. Tällä tunteella olemme luoneet ruokia, jotka ovat hedonistisia ja mielikuvituksellisia, mutta aina yksinkertaisuuteen hiottuja. Lisäksi Âmen makumatkaa täydentävät huolella kuratoitu viinivalikoima ja artesaanicocktailit.”

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

Nunne Boutique Hotel sijaitsee Tallinnan Vanhassakaupungissa lähellä monia tärkeimpiä nähtävyyksiä ja maamerkkejä.

Hotelliaamiainen

Nunne Boutique Hotel tarjoaa monipuolisen buffetaamiaisen, josta löytyy herkkuja jokaiseen makuun ja ruokavalioon.

Jotain muuta?

Nunne Boutique Hotel tarjoaa monipuolisen ratkaisun tapahtumatarpeisiisi. Seminaarihuoneemme on harkiten kalustettu ja varustettu uusimmalla teknologialla, joten se on täydellinen koulutusten, kokousten ja konferenssien järjestämiseen. Tilaan mahtuu mukavasti jopa 35 vierasta, joten se on suunniteltu varmistamaan, että tapahtumasi sujuu sujuvasti. Lisäksi omassa ravintolassamme Âmessä on ateriavaihtoehtoja, jotka tekevät kokoontumisestasi ikimuistoisen ruokailukokemuksen.

Osoite

Nunne 14, 10133 Tallinna, Viro

Sähköposti

Puhelinnumero

(+372) 6776777

Nunne Boutique Hotel

Nunne 14, 10130 Tallinna, Viro

Lue myös