Siirry pääsisältöön

Millainen Restaurant Âme on?

Restaurant Âme on syntynyt inspiraatiosta ranskalaisiin makuihin, pohjoismaalaiseen minimalistiseen estetiikkaan ja ravintolan rakennuksen historialliseen arvoon.

Restaurant Âmen intohimolla ja sielulla valmistetussa ruoassa ei ole rajoja. Ruokalistaamme vaikuttavat matkat, kontaktit eri kulttuureihin ja ihmisiin sekä muistot, jotka vievät meidät takaisin juurillemme – kaikki mikä ruokkii sielua. Tällä tunteella olemme luoneet ruokia, jotka ovat hedonistisia ja mielikuvituksellisia, mutta aina yksinkertaisuuteen hiottuja. Lisäksi Âmen makumatkaa täydentävät huolella kuratoitu viinivalikoima ja artesaanicocktailit.

Tallinnan Vanhankaupungin sydämessä sijaitseva rakennus ja ravintolan pohjoismainen minimalistinen sisustus heijastavat Âmen gastronomian kauneutta, joka yhdistää klassisen historiallisen arvon innovaatioon. Paikallisten taiteilijoiden luomat sisustuselementit ovat löytäneet arvokkaan paikan 1200-luvun kaupunginmuurien taustalla. Ravintolan kodikas hienostunut ilmapiiri, makuelämykset sekä lämmin ja huomaavainen palvelu luovat kokonaisuuden, jonka jokainen vieras haluaa kokea.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?

Restaurant Âmen pääkokki Stella Kurik on hankkinut kokemusta sekä virolaisista että ulkomaisista Michelin-tunnustetuista ravintoloista. Keittiössä hän on erittäin innostunut kestävästä ajattelusta, suosien sesongin raaka-aineita ja ”nenästä häntään, lehdestä juureen” -filosofiaa. Âmen ruokalistalla pidämme erittäin tärkeänä käyttää raaka-aineita, jotka eivät ole vain laadukkaita, vaan voivat myös yllättää.

Aukioloajat

Joka päivä klo 12.00-23.00 (keittiö sulkeutuu klo 22.00)

Osoite

Nunne 14, Tallinna, 10133 Viro

Sähköposti

Puhelinnumero

(+372) 6776776

Restaurant Âme

Nunne 14, Tallinna, Viro

Lue myös