d-md-none
Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet sekä palvelutaso

The Schlössle Boutique Hotelli on yksi Tallinnan hienoimmista hotelleista! 23 huoneen ja viiden tähden hotelli sijaitsee Holy Spirit Street -kadulla, jossa on maalauksellisia mukulakiviä, lukuisia historiallisia varastorakennuksia ja kauppiastaloja, jotka ovat peräisin 1200-luvulta.

Ylellinen viiden tähden hotelli kutsuu sinut katoamaan hetkeksi romanttisen vanhankaupungin holvien alle ja nauttimaan arvokkaan historian omaavan rakennuksen viehätyksistä.

Tallinnan vanhankaupungin sydämessä sijaitseva Schlössle on ihastuttava boutique-hotelli, joka vie sinut takaisin Viron keskiaikaiseen menneisyyteen. Ylellinen sisustus ja huomaavainen henkilökunta varmistavat, että sinulla on ikimuistoinen vierailu tässä viehättävässä hotellissa.

Huonevaihtoehdot

Superior Garden: Superior Garden -huoneemme on sisustettu viihtyisästi ja tyylikkäästi ja ne tarjoavat kaikki luksushotellilta vaadittavat ylelliset mukavuudet. Rakennuksen siipeen sijoittuva huone, josta avautuu näköala sisäpihaan, luo kaikki edellytykset rentoutumiseen levollisessa ilmapiirissä.

Superior Double: Superior Double huoneissa on isot sängyt, huoneet ovat viihtyisiä ja kauniisti sisustettuja. Superior Double huoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa, josta vieraille avautuu näköala hotellin sisäpihaan. 

Deluxe Garden:  Deluxe Double Garden -huoneet sijaitsevat hotellimme lisäsiivessä, josta on näkymä kauniille sisäpihalle.

Deluxe Double: Deluxe Double ja Twin huoneet ovat minimalistisia ja viihtyisiä ja niiden isot ikkunat avautuvat sisäpihaan.

Junior Sviitit: Junior King -sviittimme ovat tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja. Vieraat voivat nauttia olostaan ylellisillä keskiaikaisen tallinnalaisen kauppiaan suosimilla kalusteilla sisustetussa huoneessa. Sviitin olohuoneessa yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla pehmeät kalusteet ja luksushotellin tyylikkyys. Näköalat sisäpihalle korostavat tilantuntua.

King Sviitti: Tallinna historiallinen eleganssi kietoutuu täällä moderniin viihtyisyyteen. Sviiteistä avautuu näköala sisäpihaan, se korostaa tilavuuden tuntua ja kotoisaa ilmapiiriä. Huoneiden sisustus on suunniteltu vastaamaan liike- tai lomamatkalla olevan vieraan tarpeita, täällä voi yhtä hyvin hoitaa työasioista tai nauttia lomasta.

Presidenttisviitti: Tyylikäs presidenttisviitti on täydellinen. Klassisen sviitin sisustus on kuin kunnianosoitus Tallinnan vanhan kaupungin 1200-luvulle ulottuvan historian ympäröimän rakennuksen rikkaalle kulttuuriperimälle. Yltäkylläisen sviitin eleganssiin lisäävät oman korostuksensa erilaiset koristeelliset yksityiskohdat, mm. antiikkikalusteet ja hienot seinävaatteet.

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

Hotelliravintola Stenhus on tarjonnut ainutlaatuisen gastronomisia elämyksiä jo vuodesta 1998. Historiaa täynnä olevassa ravintolassa on upeat arkkitehtoniset piirteet sekä tunnelmallisia takkoja, joiden rätisevät tulet tarjoavat vierailleen lämpimän ja rentouttavan tunnelman.

Olitpa juhlimassa ystävien, perheen tai yritysasiakkaiden kanssa, Stenhus on täydellinen paikka intiimille illallisille tai vaikka yksityisille juhlille.

Pääkokki Vladimir Narajevski tuo hienostuneen käänteen perinteiseen ruokailukokemukseen. Ruokalista koostuu houkuttelevista klassisista ja nykyaikaisista ruoista, jotka on valmistettu laadukkaista sesongin raaka-aineista. Ravintolakonseptimme perustuu yhteistyöhön pienten virolaisten maatilojen, kalastajien ja tuottajien kanssa, joiden luomutuotteet tuovat Viron monet maut lautaselle!

Katso ravintola Stenhusin esittely.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

  • Tallinnan lentokenttä Lennart Meri (TLL): 5 km / 3.1 miles
  • Tallinnan Satama: 2 km / 1.2 miles
  • Juna-asema: 1.5 km / 1 mile
  • Tallinnan Bussi-asema 3,4 km /2,7 mile
  • Tallinnan Raatihuoneentori: 100 m

Hotelliaamiainen

Aamiainen tarjoillaan joka aamu klo 7 lähiten. Voit valita haluamasi aamiasen, niin runsaammasta buffetpöydästä tai aamiaislistalta.

Osoite

Pühavaimu 13/15, 10123 Tallinna, Viro

Sähköposti

Puhelinnumero

+372 699 7700

Schlössle Hotel

Pühavaimu 13/15, 10123 Tallinn, Estonia

Lue myös