d-md-none
Siirry pääsisältöön

Varaa pöytä

Millainen ravintola on?

Ravintola Stenhus sijaitsee Tallinnan Vanhassakaupungissa 5* Schlössle Hotellissa ja on tarjonnut uniikkeja gastronomisia kokemuksia jo vuodesta 1998. Täynnä historiaa olevalla ravintolalla on upeita arkkitehtuurisia piirteitä ja tunnelmallisia tulisijoja, jotka luovat lämpimän ja rauhoittavan tunnelman. Olit sitten syömässä ystävien, perheen tai töiden puolesta asiakkaiden kanssa, on Stenhus täydellinen paikka niin rauhalliselle dinnerille kuin juhlillekkin.

Stenhusin terassi sijaitsee Schlössle Hotellin sisäpihalla Tallinnan Vanhankaupungin sydämessä tarjoten sinulle gourmet-kokemuksen puiden varjossa ja kukkien ympäröimänä. Ravintolan tyylikäs sikaribaari kutsuu myös nauttimaan lasillisen konjakkia tai sikarin ennen päivällistä.

Mikä on suosituksenne ruokalistalta?

Suosittelemme ensimmäisenä meidän maistelumenua. Tilaamalla maistelumenun saat kokea kokkimme useita luomuksia ja nauttia spesiaalista ja tarkoin valikoidusta viinin ja ruoan parituksesta.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Keittiömestarimme Timofei Monahhov ja Vladimir Narajevski työskentelevät yhdessä tuoden hienostunutta twistiä perinteiseen ruokakokemukseen ravintolassa. Ruokalista koostuu houkuttelevista klassisista ja moderneista ruoista, jotka on valmistettu aina kunkin sesongin raaka-aineilla.

Ravintolamme konsepti perustuu yhteistyöhön pienten virolaisten maatilojen, kalastajien ja tuottajien kanssa, joiden luonnonmukaiset ja orgaaniset tuotteet tuodaan virolaisina makuina sinun lautasellesi! Yritämmekin käyttää mahdollisimman paljon paikallisia tuotteita menussamme. Ravintolamme edustaa klassista, kansainvälistä fine diningiä, saaden vaikutteita Ranskasta ja pohjoismaalaisesta ruoanlaitosta.

Viinilistassamme on enemmän kuin 150 erilaista viiniä ympäri maailman, jotta jokainen vieraamme löytää makunystyröihinsä sopivan viinin.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Kokkimme inspiraatio uusiin annoksiin tulee maalauksista ja voikin ajatella, että menumme on kuin taidegalleria, jossa kokin jokainen annos on erillinen mestariteos!

Varaa pöytä

Aukioloajat

Ma-su klo 12:00-23:00

Osoite

Volta 1d, 10411 Tallinna, Viro

Sähköposti

Puhelinnumero

+3726997780

Stenhus

Volta 1d, 10411 Tallinn, Viro

Lue myös