Siirry pääsisältöön

Millainen À la carte restaurant Purpur on?

Ravintola avattiin kesällä 2021. Nimi PURPUR tulee purppuran väristä, joka yhdistää kauniin palan täydellisesti kypsennettyä lihaa ja siihen sopivat viinit. Koska violetti oli historiallisesti vaikea väri saada, siitä tuli synonyymi voimalle, runsaudelle ja rappiolle. Teemme parhaamme antaaksemme kaikille kuninkaan arvoisen kokemuksen pitäen samalla asiat kodikkaana ja vieraanvaraisena.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Koska violetti on lihan väri, olemme ylpeitä poikkeuksellisesta taidosta tehdä siitä täydellinen, oli se sitten ”grillattua naudan sisäfilettä mustajuuri- ja mustaherukkakastikkeella” tai ”paahdettua green-egg ankanfileetä, selleritahnalla ja demi-glace-kastikkeen kera”.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Kokkimme Kairit on nuori ja lahjakas ruoanlaittotaiteen visionääri. Hänen intohimonsa ja omistautumisensa ruokaa kohtaan näkyy jokaisessa keittiöstämme lähtevässä annoksessa. Hän on iloinen, mutta myös vaativa ja pyrkii aina parempaan.

Viinivalikoimamme valitsee sommelier Rauno Kõrgekivi. Hän on työskennellyt yrityksessämme yli vuosikymmenen ensin pääkokkina, mutta toimikautensa aikana hän on kouluttanut itsensä Viron ainoaksi kokiksi, joka on käynyt myös sommelier koulutuksen Viron Sommelier -koulussa.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Koska yrityksemme missiona on ”opastaa ihmisiä arvostamaan terveyttään”, kokin motto on: ”Ruokamme tulee olla terveellistä sen lisäksi, että se maistuu niin hyvältä”.

Aukioloajat

Su-To 15-22

Pe-La 15-23

Osoite

Side 14, Pärnu, Viro

Sähköposti

Puhelinnumero

+3724450242

Purpur

Side 14, Pärnu, Viro

Lue myös