Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutaso

Hotell Pommernissa on kaikki sinulle, joka haluat nukkua, syödä ja pitää hauskaa keskellä Maarianhaminaa. Mukavat vuoteet mukavissa huoneissa. Suosittu ravintola Kvarter5 ja rento viinibaari. Hotellimme on Joutsenmerkitty, ja siinä on 95 modernia ja raikasta huonetta, joissa on korkea mukavuus ja taso. Huoneet ovat joustavia ja valmiita vastaamaan sinun tarpeisiisi vieraana. Sinun pitäisi olla helppoa tuntea olosi mukavaksi kanssamme.

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

Ravintolamme Kvarter5 houkuttelee hyvällä ruoalla ja juomalla modernissa mutta rennossa ympäristössä. Tule syömään ja viettämään aikaa, niin pienet kuin suuretkin ryhmät viihtyvät täällä! Ravintolassa pohjoismaisen keittiön maut ja raaka-aineet kohtaavat vaikutteita muualta maailmasta. Ruokalistan takana seisoo hotellin tyylikäs pääkokki yhdessä ihastuttavan iloisen ruoan ystävien tiiminsä kanssa.

Huonevaihtoehdot

Classic-huoneet ovat viihtyisiä, moderneja ja toimivia yhden tai kahden hengen huoneita, Classic-huoneissa on kaksi 90 cm leveää sänkyä ja integroitu lisävuode kolmannelle henkilölle. Superior-huoneet sijaitsevat hiljaisissa ylemmissä kerroksissa ja kaikissa on integroitu lisävuode kolmannelle henkilölle. Tyylikkäissä Superior Double -huoneissa on 180 cm leveä Continental-vuode, joka takaa rauhalliset yöunet. Superior Twin -huoneissa on kaksi erillistä 90 cm:n Continental-vuodetta hyvät yöunet. Viihtyisät Business-huoneemme on mukautettu liikematkustajien tarpeisiin.Tässä on 140 cm mannermainen sänky, työpöytä mukavalla tuolilla ja ilmainen Wi-Fi Viihtyisissä ja moderneissa perhehuoneissamme majoittuu mukavasti kaksi aikuista ja kaksi lasta. Useiden perhehuoneiden ikkunoista on näkymä hotellin korkeaan atrium-aulaan, joissa on kaksi 90 cm leveää sänkyä ja kerrossänky. Päivän aikana korkeat ja matalat sängyt on helppo taittaa kokoon, mikä antaa huoneeseen lisätilaa. Meillä on myös 4 Muumi-aiheista perhehuonetta.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

Ålandhotels Pommern sijaitsee Maarianhaminan keskustassa kävelymatkan päässä kaupungin mielenkiintoisista maamerkeistä.

Hotelliaamiainen

Aloita päivä hyvällä aamiaisella. Nauti aamiaista rauhassa Kvarter5-ravintolassa. Aamiaisbuffet sisältyy aina huoneen hintaan. Täällä tarjoillaan sekä kylmiä että lämpimiä ruokia, joissa on monia paikallisia elementtejä.

Lue Pommernin ravintolasta täältä.

Lue lisää Hotel Pommernista täältä.

Osoite

8 Norragatan, Mariehamn 22100, Åland

Sähköposti

Puhelinnumero

018-15555

Ålandhotels Pommern

8 Norragatan, Mariehamn 22100, Åland

Lue myös