d-md-none
Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutaso

Baltian ainutlaatuinen konttihotelli tarjoaa ainutlaatuisen hotellikokemuksen. Historiallisen rakennuksen uudelleenkäyttö oli lähtökohta kaikille päätöksille. Siinä vaiheessa syntyi ajatus käyttää merikontteja hotellihuoneina.

Jokainen 14m2 huone tarjoaa kaiken mitä tarvitset hyvään yöuneen ja hotellimajoitukseen. Mukava sänky, työpöytä, suihku ja wc sekä tilavat säilytyslaatikot matkatavaroille. Itsepalvelu-sisäänkirjautuminen ja -uloskirjautuminen, yöpyminen yhdeksi yöksi tai koko kuukaudeksi – tai jopa kolmeksi kuukaudeksi. Kaikki on mahdollista!

Laaja valikoima yhteisiä tiloja – keittiö, viheralue, aula, Harmony-huone ja aurinkoinen terassi. Parasta on sijainti – vilkas Telliskiven alue tarjoaa valikoiman ravintoloita, kahviloita, gallerioita ja huolella valittuja design-liikkeitä. Hotelli sijaitsee 5 minuutin päässä Unescon maailmanperintökohteeksi tunnetusta Tallinnan Vanhastakaupungista.

Huonevaihtoehdot

Kaikki huoneet ovat samanlaisia ja niissä on yksi king size -sänky (160×200 cm), suihku ja wc, työpöytä ja säilytyslaatikoita.

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

Hotellissa ei ole ravintolaa, mutta tarjoamme erikoiskahvia, superfood-kahvia, teetä ja kylmiä juomia sekä aamiaisen. À la carte -vaihtoehdoksi voimme suositella useita lähellä sijaitsevia ravintoloita.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

  • Rautatieasema 750m
  • Raatihuoneen tori 1,1 km
  • Bussiasema 4,6 km
  • Lentokenttä 9,6 km
  • Raitiovaunupysäkki 150m

Hotelliaamiainen

Hotelliaamiainen on yksinkertainen, mutta ravitseva. Tuoretta leipää torilta, parhaat valinnat lämpimään voileipään, itsetehtyä mehua ja granolaa. Kasvisvaihtoehtoja myös tarjolla.

Hotellin palvelulupaus

Meidän tehtävämme on tarjota ainutlaatuinen ja laadukas majoituskokemus. Prioriteettinamme on vieraanvaraisuus ja kestävä ajattelu kaikissa yksityiskohdissa, jotta vieraillamme olisi mahdollisimman tervetullut olo ja voisivat kokea olevansa kuin kotonaan.

Jotain muuta?

Hektor Konttihotelli on vastuullinen hotelli, joka ajattelee joka päivä asiakkaan matkan hiilijalanjäljen pienentämistä, auttaakseen koko hotelli- ja matkailualaa tulemaan tietoisemmaksi paremmista valinnoista.

Osoite

Telliskivi 62, Tallinn, Harjumaa 10415, EE

Sähköposti

Puhelinnumero

+372635 0061

Hektor Container Hotel

Telliskivi 62, Tallinn, Viro

Lue myös