Siirry pääsisältöön

Zillassa on lupa chillailla

VARAA PÖYTÄ

Vantaan Tikkurilaan kesäkuussa avattu ravintola Zilla tarjoaa jokaiselle jotakin. Tulitpa sitten syömään tai juomaan, yksin tai porukalla, tärkeintä Zillassa on yhdessä syömisen elämys.

Aina sama pulma: yksi haluaisi syödä pitsaa, toinen lihaa, kolmas vegeruokaa ja neljännellä ei ole edes nälkä. Ravintola Zillaan mentäessä tätä ongelmaa ei ole, sillä ruokalistalta löytyy niin napolilaistyyppistä pitsaa, kokonainen broileri, uuniperunoita kuin vegebowlkin.

– Olemme kiertäneet yhtiökumppanini Risto Ojasen kanssa paljon maailmaa, ja sieltä on tuliaisiksi tarttunut paljon hyviä ideoita. Halusimme luoda yhden ravintolan, jonne voimme tuoda kaikkia näitä makuja, Zillan toinen perustaja Kimmo Bergman Cafe Viinikanat Oy:stä kertoo.

Ravintola Zillaan voi piipahtaa hetken mielijohteesta, vaikka pakoon kadulla vihmovaa räntäsadetta. Nautiskella kuppi kuumaa tai tutustua laajaan cocktail-listaan, joka sisältää myös alkoholittomia drinkkejä. 200-paikkaisen ravintolan pöydät on sijoitettu niin, että naapuripöydässä istuvien kanssa tulee väkisinkin jutusteltua. 

– Zillasta löytää aina uuden tuttavuuden myös ruokalistalta, jota vaihdamme tiheästi, Bergman lupaa.

Yhteisöllisten elämysten ja ruumiinantimien lisäksi voi Zillassa nautiskella myös sielunravinnosta monipuolisen iltaohjelman parissa. Zillan lavalla on nähty niin trubaduuri kuin rootsmusiikkia soittava bändikin. Alati kehittyvä ravintola kuulee mielellään asiakkaidensa toiveita ohjelmasta sekä ruuasta.

Teksti Elina Viitanen

Ravintolan oma Toptaste sivu: https://www.toptaste.fi/ravintolat/zilla/

VARAA PÖYTÄ

Lue myös