Siirry pääsisältöön

Voi BRGR! Testasimme Naughtyn appin ja kiilasimme törkeästi jonon ohi

Pitihän se päästä testaamaan – nimittäin Naughty BRGRin uusi appi, jolla voi tilata burgerit ja juomat näpsäkästi pöydässä tai terassilla istuen. Tulimme paikan päälle lauantai-iltana, jolloin Lönnrotinkadun burgerimekka pullisteli asiakkaita. Nyt on siis hyvä hetki tsekata, miten homma toimii!

Naughty BRGR lanseerasi vappuna itse kehittämänsä appin, joka tekee tilaamisesta asteen verran helpompaa. Jos puhelimeesi on ladattu appi, voit marssia suoraan pöytään ja tehdä tilauksesi rauhassa ilman jonottamista. Pöydän numero on merkitty tarraan, joka ohjaa tilaukset oikeaan pöytään. Toki jos vieruspöydässä on kivan näköisiä ihmisiä, voit vaivihkaa tsekata heidän pöytänsä numeron ja tarjota tyypeille juomat!

Istu pöytään, tsekkaa pöytänumero ja tee tilaus!

Tilaaminen käy käden käänteessä ja maksu sujahtaa kortilta. Hetken päästä sähköpostiin kilahtaa kuitti ja jäämme rauhassa odottelemaan tilaustamme. Simppeliä, mutta tarkemmin ajateltuna tässä on kyse digitalisaation ilmentymästä nimeltä Business Process re-design. Siis siitä, että perusprosessista jätetään pois digitalisaation avulla ylimääräisiä kiemuroita.  Tässä tapauksessa vältämme jonossa seisoskelun, tiskiltä tilauksen, tarjoilijan viittoilun tai kassalla ramppaamisen, kun haluamme tilata lisää juomaa tai maksaa laskun. Kun voi tehdä tilaukset ja maksaa laskun pöydässä istuen, on ulkona syömisen kokemus sujuvaa ja vaivatonta!

Keittiössä kävi lauantai-iltana kova kuhina.

Meitä käy tervehtimässä Naughtyn App Ambassador Eveliina. Hän kertoo kierrelleensä koko viikon Naughtyn burgerimestoissa opastamassa asiakkaita ja levittämässä appin ilosanomaa. Eveliina otaksuu, että se pääsee oikeuksiinsa eritoten kesällä, sillä esim. Jyväskylän Naughtyssa on valtava kesäterassi, jossa istuskellessa ihmisten on mukava tilailla appilla kylmiä juomia (vaarallista). Muutoinkin uusi tapa toimia on saanut iloisen vastaanoton asiakkaiden keskuudessa. Mekin olemme iloisia, sillä kassalle on jatkuvasti jonoa. ”Haloo ihmiset, ladatkaa se appi!”

Saamme juomat pöytään tuota pikaa ja hetken päästä tilaamamme safkat.

Ruuasta sen verran, että Naughtyn burgeri on totutusti laatukamaa. Burgereiden kaveriksi valitut Loaded Ranet juustokastikkeella ja tulisella pico de gallolla istuvat kokonaisuuteen kuin nenä päähän.  Hyvä että ”pimppasimme” perusranet raikkaalla salsalla – tästä tuleekin vakkari lisukkeeni.

Pico de gallolla ja juustokastikkeella pimpatut ranet – toimii!

Juomat loppuvat, joten päätämme testata miten nopeasti saamme lisää juotavaa pöytään. Näppäämme lonkka ja olut-tilauksen appiin ja alamme kellottaa. Juomat ovat pöydässä kahdessa minuutissa.

Cin Cin! Kylmät juomat tulivat pöytään parissa minuutissa.

Eipä aikaakaan kun alkaa taas janottaa. Tilataanpa uusi satsi! Kassalla on jonoa, mutta juomat saapuvat 1,5 minuutissa. Näyttää siltä, että homma toimii kuin Buick! Lopun ajan parantelemme maailmaa ja fiilistelemme kylmien juomien seurassa.

Ps. Voit tilata Naughty BRGRin appilla ruuat myös mukaan. Sovelluksen ladanneille luvataan myös spessu tarjouksia. Meilläkin on vielä käyttämättä 2 hampurilaista yhden hinnalla -tarjous, joka kilahti puhelimeen appin latauksen yhteydessä.

Lue myös