d-md-none
Siirry pääsisältöön

Viiskulman uusi Yuzu-ravintola testissä

Casamimi-blogi

Mikään ei piristä tammikuun loskasateessa paremmin kun treffit ystävän kanssa ja hyvä ruoka ????

Olen usein käynyt hakemassa Yuzusta pokebowlit mukaan, mutta nyt oli ihana treffata ystävää, päivittää kuulumisia ja miettiä tulevia matkoja, kun tammikuu on muuten ollut aika yksitoikkoista. Joten tällä kertaa ruoka nautittiin Viiskulman Yuzussa ihan paikanpäällä.

Pokebowliin saa muuten valittua riisin sijaan myös salaatin kanssa tai niin kun minä valitsin, puolet riisiä ja puolet salaattia. Tämä on kiva kaikille keventäjille ja hiilareita välttäville ja ihan yhtä herkullista ????.
Söin tällä kertaa Yuzu Bowlin, jossa on grillattua lohta, ravunpyrstöä, avokadoa, wakame-salaattia, majoneesia, marinoitua punasipulia, kevätsipulia, inkivääriä ja teriyaki-kastiketta ????????
Ihanan herkullista loppuviikkoa ????

Officialjuliocesar

Käytiin testaamassa Bowleja Viiskulman uudessa Yuzu Poke Bowl ravintolassa. Paikka on todella viihtyisä ja loistavalla sijainnilla.

Bowlit olivat erittäin maukkaita ja annoskokoa oli riittävä. Kuvassa Spicy Bowl & Yuzu Bowl ????????????????

Tänne tulemme ehdottomasti uudestaan

Kokki_ja_kamera

Lauantain lounas viiskulman Yuzu poke bowl ravintolassa. Maistettiin suosituin Yuzu bowl joka sisälsi grillattua lohta, ravunpyrstöjä, avocadoa, yuzu-majoa, wakemea, marinoitua punasipulia, garia, kevätsipulia, teriyakikastiketta ja tietenkin riisiä????

Bowlithan on sushista tykkääjälle oikein loistava vaihtoehto. Fressiä ja maukasta ja terveellistä.

Kun kulho tuli pöytään niin ensimmäinen ajatus oli että nyt jää keittäjälle kyllä vielä nälkä. Mutta kun kulho oli syöty niin maha oli täynnä mutta ähkyä ei tullut vaan päivä pystyi jatkumaan suunnitellulla lenkillä kaivarin rantoja pitkin. Tämä hyvä, oikein hyvä????

????Note youself: Kesällä tälläinen Bowl mukaan puistoon, kylmä viinipullo ja viltti????????????

Johannaeestilä

Käytiin eilen vuosipäivälounaalla Viiskulman uudessa Yuzu: ssa syömässä Yuzu Poke Bowlit.

Viihtyisä paikka ja bowlit oli aivan älyttömän herkulliset! Tuoreet, raikkaat maut ja niin kauniit annokset!???? Tänne tullaan uudestaankin!????????

✨Pidätkö sä Poke Bowleista?✨

Emiliaharjuvirta

Mun lempiruoka on ollut jo pitkään sushi, mutta tämä taisi viedä jopa voiton???? ihan super hyvää, suosittelen käydä testaamassa!

Sariwalden

Viiskulmaan on avattu uusi Yuzu. Olen bowl fani ja pääsin kaverin kanssa testaamaan ruuan ja sisustuksen. Ruoka oli hyvää ja kiva miljöö. Kokeilussa olivat Spicy lohibowl ja Yuzu bowl. Suosittelen poikkeamaan!????????

Colorsofthe_wind

ʀᴀᴠɪɴᴛᴏʟᴀᴠɪɴᴋᴋɪ
I’m so in love with #yuzupokebowl ????
Ihana Yuzu Bowl hurmaa! #toptastetestaa

Kaikki, jotka tykkää sushista… käsi ylös! ????????‍♀️

Olen ollut niin pitkään kuin muistan aivan #sushilover ????. Sushi bowlit löysin muutama vuosi sitten ja nykyään se on annos, minkä valitsen useimmiten esimerkiksi lounaaksi. Sen lisäksi, että on kiva syödä tuoreita ja raikkaita makuja, on vaan niin ihanaa syödä ruokaa, joka on myös värikästä ja kaunista! Samalla kevyttä ja terveellistä ❤️.

Hetki sitten söin @yuzupokebowl :in nimikkoannoksen Yuzu Bowlin, jossa on grillattua lohta, ravunpyrstöjä, avokadoa, wakame-salaattia, marinoitua punasipulia, Yuzu-majoneesia, kevätsipulia, inkivääriä ja teriyaki-kastiketta. Mun uusin suosikkiannos on löytynyt ????????!

Viiskulman Yuzu

Yuzu Viiskulma – Fredrikinkatu 19, 00120 Helsinki.

Avoinna Ma-to 11-21, Pe 11-22, La 12-22, Su 12-20

Original Bowl

Raakaa lohta, wakame-salaattia, punakaalisalaattia, ravunpyrstöjä, inkivääriä ja teriyaki-kastiketta14,50 €

Salmon Bowl

Raakaa lohta, grillattua lohta, wakame-salaattia, marinoitua punasipulia, inkivääriä ja teriyaki-kastiketta14,50 €

Salmon & Tamago Bowl

Lohta, grillattua lohta, japanilaista munakasta, wakame-salaattia,  Yuzu-majoneesia, ruohosipulia, inkivääriä ja teriyaki-kastiketta16€

Yuzu Bowl

Grillattua lohta, ravunpyrstöä, avokadoa, wakame-salaattia, marinoitua punasipulia, Yuzu-majoneesia, kevätsipulia, inkivääriä ja teriyaki-kastiketta14,50 €

Vege Bowl VEGAN

Soijamarinoitua tofua, avokadoa, soijapapuja, wakame-salaattia, marinoitua punasipulia, seesaminsiemeniä, inkivääriä ja teriyaki-kastiketta14,00€

Spicy Green Bowl VEGAN

Avokadoa, jalotofua, ruohosipulia, kurkkua, wakame-salaattia, punakaali-salaattia, Sriracha chili-majoneesia, inkivääriä ja teriyaki-kastiketta14,00€

Spicy Bowl

Grillattua lohta, Sriracha chili-majoneesia, kimchi-salaattia, kurkkua, marinoitua punasipulia, ruohosipulia, seesaminsiemeniä, inkivääriä ja teriyaki-kastiketta14,00€Rullat 

(Vain ison omenan liikkeestä)

Salmon roll

Lohta – puolikas/ 4€ tai kokonainen/ 7,80€

Salmon avokado roll

Lohta ja avokadoa –  puolikas/ 4,20€ tai kokonainen/ 8€

Vege roll VEGAN

Avokadoa ja kurkkua – puolikas/ 3,90€ tai kokonainen 7,70€

Tofu roll VEGAN

Soijamarinoitua tofua ja kurkkua – puolikas/ 3,90€ tai kokonainen/ 7,70€

Tamago roll

Japanilaista munakasta – puolikas/ 3,90€ tai kokonainen/ 7,70€

Yuzu roll

Grillattua lohta, kevätsipulia ja yuzu-majoneesia – kokonainen/ 8,20€

Spicy Green roll VEGAN

Avokadoa, Sriracha chili-majoneesia, ruohosipulia ja kurkkua – kokonainen/ 8,20€

California roll

Ravunpyrstöä, avokadoa, majoneesia ja seesaminsiemeniä – kokonainen/ 8,60 €

Kehotamme ruoka-aineallergisia ja erityisruokavalioita noudattavia asiakkaitamme tarkistamaan raaka-aineitamme koskevat tuote- ja allergiatiedot henkilökunnaltamme ennen tilauksen tekoa .

Lue myös