Siirry pääsisältöön

Viinejä, joita pääset maistelemaan vain kerran elämässä

Tarjolla on arvokkaita viinejä, joita on vaikea löytää Suomesta, myös hinta-laatu suhde viini-illoissa on erittäin kohdallaan. Ravintola Meicun ravintoloitsija Leo-Jukka Salonen kertookin, että viini-iltojen tarkoitus on antaa ihmisille ainutlaatuinen kokemus vaikeiden aikojen keskelle. 

– Idea viini-iltoihin lähti kellariin vuosien varrella kertyneistä harvinaisista viineistä, joita halusimme tuoda maisteltavaksi. Turhaan niitä lopun elämää kellarissa säilöä.

Piristystä arjen keskelle

Meicun viini-illat ovat täydellinen piristysruisku arjen keskelle. Viini-illat ovat saanet erittäin positiivista palautetta, ja tapahtumassa tarjoillaan myös pieni viinien kanssa sopiva viiden ruokalajin menu. Viinit esittelee viiniasiantuntija ja viinitalot tuodaan suuresti esille. Viinitalojen joukossa on mukana legendaarisia nimiä, jotka jokainen hieman viineistä kiinnostunut tietää.

 – Suosittelen viini-iltoja kaikille viineistä kiinnostuneille. Joukossa on paljon viinejä, joita on vaikea Suomesta tai maailmaltakaan löytää. Tämä on ainutkertainen mahdollisuus päästä maistelemaan harvinaisia viinejä ja kuulla tarinaa niiden takaa.

Tutustu Ravintola Meiccun viinilistaan tästä.

Lue myös Ravintola Meiccun ravintolaesittely.

Lue myös