Siirry pääsisältöön

Miltä kuulostaa vihtiläinen pop-up-illallinen?

Paikalliset yrittäjät ovat luoneet Vihti-menun, mistä pääsee nauttimaan 21.4. Hiisi Hotel Nummelan pop up -illallisella. Pop up -illallisen järjestävät nummelalainen majoitustoimija Hiisi Homes & Hotels, markkinointitoimisto Heleats sekä olympiamitalistit ja helsinkiläisen Fisken på Disken -ravintolan keittiömestarit Joona Lehto ja Mikko Pakola.

Idea syntyi tyhjästä

Keittiömestari Lehto kertoo illallisidean syntyneen ikään kuin tyhjästä. Joona on ollut mukana markkinointitoimisto Heleatsin toiminnassa nummelalaisen yrittäjä Markus Veikkolaisen kanssa jo pidempään. Heleats on ollut aikaisemminkin tekemässä hyvää paikallisen ruokakulttuurin puolesta Helsingissä, missä vastaavanlainen illallistapahtuma järjestettiin pari vuotta sitten. Joona ja Markus ajattelivat, että nyt voisi taas tehdä jotain hauskaa paikallisen ruokakulttuurin puolesta ja nostaa esiin upeita paikallisia toimijoita, raaka-aineita ja tuotteita. 

Paikalliset toimijat ovatkin lähteneet innoissaan mukaan toteuttamaan illalliselämystä. Illallisen pääraaka-aineet tulevat vihtiläisiltä tiloilta. Raaka-aineista mahdollisimman suuri osa pyritään hankkimaan läheltä ja hyödyntämään paikallisten yrittäjien tuotteita. 

Projektissa mukana olevia toimijoita yhdistää yhteistyöhalu, innovatiivisuus sekä intohimo lähiruokaan. Yhteistyö on Vihti-menu projektissa ulotettu myös paikallisiin ihmisiin ja menun suunnitteluun ovat osallistuneet Facebookin Vihtiläiset-ryhmän innokkaat ruoasta kiinnostuneet jäsenet. 

Yhteistyössä ovat mukana Ollikkalan sikatila, Illilän tila, Top Fuel Beer Company, Globe Hope, Hiisi Homes & Hotels, Heleats sekä Joona Lehto & Mikko Pakola.

Liput myyntiin 3.4.

Illalliselle on varattu 24 paikkaa ja 62 euron illalliskortit tulevat myyntiin 3.4. Illalliskortti sisältää pitkän illallismenun. Voit ostaa illalliskortin verkosta www.hiisihomes.fi.

Lisätietoa tapahtumasta

Lue myös