Siirry pääsisältöön

Vietnamilaista perinneruokaa raikkaalla konseptilla

Forumin katutasossa toimiva Ônam erottuu vietnamilaisten ravintoloiden tarjonnasta erityisen freesillä ulkoasullaan. Todellinen piristys löytyy silti ravintolan ruokalistasta.

Oli kyseessä sitten mausteinen pho-keitto, ruokaisa nuudeliannos tai annos tuoreita, käsintehtyjä kesärullia – Ônam yhdistää vanhaa ja uutta. Ruokalistan rullat ja salaatit sopivat myös pienempään nälkään. Ravintolan kuuluisat kastikkeet valmistetaan paikan päällä.

Lounasaikana huippusuosion saavuttava ravintola tarjoaa autenttisen ja raikkaan vietnamilaisen katukeittiöaterian myös illallistajille. Ônam tarjoaa myös catering-palveluja yksityistilaisuuksiin.

– Halusimme tuoda Helsinkiin aivan uudenlaisen vietnamilaisen keittiön konseptin, sanoo Ônamin ravintoloitsija Theo Pham, joka perusti ravintolan yhdessä Leida-puolisonsa kanssa.

Perinteet vauhdittavat kehitystä

– Haluamme tehdä vietnamilaisen ruoalle sen, minkä japanilaiset tekivät sushille ja meksikolaiset tacoille, Pham kertoo.

Ônamin missio on tuoda perinteinen vietnamilainen ruoka tähän päivään. Kokeellinen ruokalista elää tiheään tahtiin – vain vietnamilaisen katukeittiön sydän säilyy.

– Terveellisyys on ydinarvojamme. Käytämme vain laadukkaimpia raaka-aineita.

Viikko sitten Ônam avasi uuden ravintolan Pasilan Mall of Tripla -ostoskeskukseen.

Helsingin lisäksi ruokapioneerin maine kiirinyt jo pääkaupungin ulkopuolelle. Ravintolan ruokarekka on nimittäin tuttu näky Suomen festarikesän pelipaikoilta. Rekka on ruokkinut juhlakansaa aina Ruisrockista Flow Festivalille ja Tuska-festareille asti.

Lue myös