d-md-none
Siirry pääsisältöön

Varsovan parhaat ravintolat

Varsovaan kannattaa lähteä nauttimaan museoista ja muista nähtävyyksistä sekä katsomaan urheilua, oopperaa, balettia tai lukuisia tapahtumia. Pitkän kesäkauden aikana pääsee nauttimaan kaupungin kauniista puistoista ja terasseista. Varsovan valttikortteihin kuuluu erinomainen hinta-laatusuhde, sillä majapaikat, ruoat, juomat ja liikkuminen ovat kovin eri hinnoissa kuin meillä kotimaassa. 

Yhdistimme Visit Polandin kanssa voimamme ja esittelemme Varsovan parhaimmat ravintolat. 

Varsovan TOP 10 parhaat ravintolat

Stolica

Liharuoka punaviinin kera ravintola Stolicassa.

Stolica on puolalainen ravintola, joka sijaitsee Varsovan Vanhankaupungin sydämessä. Se tarjoaa ainutlaatuista ruokaa ja viime vuosisadan sotien välisen ajanjakson inspiroiman sisustuksen. Ruokalista koostuu perinteisistä puolalaisista ruoista moderneilla eurooppalaisilla mauilla.

Stolica järjestää elävän musiikin esityksiä joka viikonloppu monien paikallisten muusikoiden kanssa. Se on todellinen ravintolahelmi niille, jotka haluavat maistaa herkullisia ruokia vanhojen puolalaisten melodioiden soidessa taustalla.

Szeroki Dunaj 1/3, 00-256 Warszawa

Żebra i Kości

Modernia puolalaista ja eurooppalaista ruokaa tarjoilee Żebra i Kości. Ravintolasta löydät valikoiman hitaasti paistettua naudanlihaa, porsaan ja lampaan kylkiä sekä kuivakypsytettyjä naudan pihvejä. Sous vide -menetelmän ansiosta ravintolan lihassa on ainutlaatuisia makuja ja tuoksuja. Ravintolassa on myös laaja valikoima viinejä ja erinomaisia ​​cocktaileja.

Poznańską 38, 00-689 Warszawa

ELIXIR by Dom Wodki 

Elixir on maailman ensimmäinen ravintola, jossa ruoka- ja vodkaparittelun periaatteiden mukaisesti kaikki ruokalistan ruoat on yhdistetty vodka-annoksiin makujen ja aromien esille tuomiseksi. Ravintolassa kuuden vuosisadan vodkan, siman ja liköörin tuotannon perinteet kietoutuvat nykyaikaisen puolalaisen keittiön kulinaariseen rikkauteen. Klassisten reseptien moderni tulkinta, paikallisten tuotteiden käyttö ja innovatiivinen lähestymistapa yhdistää ruokia korkealaatuiseen alkoholiin, mahdollistavat puolalaiseen keittiöön tutustustumisen täysin uudella tavalla.

Wierzbowa 9/11, Warszawa

Prodiż Warszawski

Prodiż Warszawskin alkuperäiset tiiliseinät luovat tunnelmaa.

Prodiż Warszawski on ravintola, jossa on perinteisiä puolalaisia annoksia sekä vanhaa puolalaista ruokaa modernilla vivahteella. Ravintola sijaitsee aivan kaupungin keskustan ravintola-alueella Poznańskan kadulla. Ravintola sijaitsee sotaa edeltävässä talossa, jossa alkuperäiset tiiliseinät huokuu historiaa sekä tunnelmaa.

Poznańska 16,00-681 Warszawa

Stara Kamienica 

Stara Kamienica on tyylikäs, lämmin ja rento ravintola Varsovan sydämessä. Se sijaitsee yhdessä Varsovan kahdesta korkeimmasta kerrostalosta rauhallisella Widokin kadulla. Ravintola on paikka, jossa puolalainen keittiö yhdistyy eurooppalaisen keittiön moderneihin trendeihin.

Widok 8, 00-023 Warszawa

Swietoszek Tartuffe

Swietoszek Tartuffe on yksi Varsovan kulinaarisen kartan hienostuneimmista paikoista. Ravintolan ruoassa näkyy vahvasti puolalaiset kulinaariset perinteet sekä Puolan historia. Ruokalista vaihtuu vuodenajan mukaan, jotta asiakkaat voivat nauttia aina sesongin parhaista raaka-aineista.

Jezuicka 6/8 00-281, Warszawa

U Barssa 

Ravintolan suuri etu on sen sijainti – Vanhankaupungin aukio, jossa voi nauttia erinomaista ruokaa kesäpuutarhassa istuen lukuisten monumenttien keskellä. Ravintola kutsuu asiakkaansa matkalle Puolan kulinaaristen perinteiden halki. U Barssan menu on laaja, monipuolinen ja ruoka on valmistettu aina huolellisesti valituista laadukkaista raaka-aineista.

Rynek Starego Miasta 12/14, 00-272 Warszawa

Pyzy Flaki Gorace 

Pyzy Flaki Gorace tarjoaa vain perinteistä puolalaista ruokaa, kohtuulliseen hintaan Varsovan tunnelmallisessa Vanhassakaupungissa. Ravintolan nimessä oleva pyzy on perunasta tehty, dumplingsia muistuttava puolalainen herkku, jota on myyty kaduilla keskiajalta lähtien.

Brzeska 29/31, 03-739 Warszawa
Podwale 5, 00-252 Warszawa

Polska Rózana 

Varsova Puola ravintola rozana
Ravintola Rózanan puutarha on ainutlaatuinen paikka ruokailla.

Rózana on kodikas, tyylikäs, mutta vaatimaton paikka, joka tunnetaan herkullisista, kevyistä ja perinteisistä puolalaisista annoksistaan. Ravintola on kuuluisa vastavalmistetuista nuudeleistaan ​​ja perinteisistä puolalaisista nyyteistä pierogeista. Ravintola on elegantti ja viihtyisä, mutta taikapuutarha, jossa kuulee linnunlaulua, suihkulähteen veden huminaa ja kitaramusiikkia, lisää tämän paikan ainutlaatuista luonnetta.

 Chocimska 7, 00-791 Warszawa

GASTRONOMJA Restauracja 

GASTRONOMJA Restauracja on fine-dining ravintola, jonka ruoka on puolalaisen ja ranskalaisen keittiön moderni yhdistelmä, josta löytyy myös yleisesti eurooppalaisen keittiön vaikutteita. Menulta löytyy mm. valikoima hitaasti paahdettua lihaa, erilaisia keittoja ja salaatteja sekä juomapuoli tarjoaa laadukkaita viinejä ja maukkaita cocktaileja.

Grzybowska 56, 00-844 Warszawa

Lue myös