Siirry pääsisältöön

Varsovan parhaat hotellit

Varsovaan kannattaa lähteä nauttimaan museoista ja muista nähtävyyksistä sekä katsomaan urheilua, oopperaa, balettia tai lukuisia tapahtumia. Pitkän kesäkauden aikana pääsee nauttimaan kaupungin kauniista puistoista ja terasseista. Varsovan valttikortteihin kuuluu erinomainen hinta-laatusuhde, sillä majapaikat, ruoat, juomat ja liikkuminen ovat kovin eri hinnoissa kuin meillä kotimaassa.

Yhdistimme Visit Polandin kanssa voimamme ja esittelemme Varsovan parhaimmat hotellit.

Varsovan TOP 10 parhaat hotellit

Sofitel Warsaw Victoria Hotel

Varsovan keskustassa sijaitseva ainutlaatuinen Sofitel Warsaw Victoria Hotel tarjoaa panoraamanäkymät kaupunkiin. Vuonna 2008 remontoidussa hotellissa on 359 huonetta, jotka on sisustettu nykyaikaisesti. Hotellissa on ranskalainen ravintola, baari, kuntosali ja yksityinen uima-allas.

Polonia Palace Hotel  

Polonia Palace Hotel on ollut suurlähettiläiden ja diplomaattien suosikkihotelli vuosikymmenten ajan. Koe ihastuttava sekoitus perinteitä ja nykyaikaa, kauneutta, mukavuutta ja aitoa lämpöä tyylikkäässä hotellissa. Yhdistämällä modernit mukavuudet ja konferenssitilat viihtyisään ravintolaan ja viileään baariin, se juhlii menneisyytensä parasta ja osallistuu aktiivisesti Varsovan tulevaisuuteen.

Hotellissa sinua odottaa 206 tyylikästä huonetta ja sviittiä, (joista 3 on liikuntarajoitteisille) joissa on kaikki modernit mukavuudet ja ilmainen WiFi.

PURO

Puro Hotelli Varsovassa on hienostuneen pelkistetty ja tyylikäs hotelli, joka sijaitsee ihanteellisella paikalla, rauhallisen kadun varressa ja silti lähellä kaikkia keskustan palveluita. 

PURO:ssa on 148 modernilla ja minimalistisella tyylillä sisustettua hotellihuonetta. Hotellissa on  italialaista ruokaa tarjoava ravintola, baari, puutarha ja kattoterassi sekä kokoustiloja. Hotellin PRISMA SPA:ssa on mahdollisuus rentoutua saunassa ja erilaisissa hemmotteluhoidoissa. Spa:n yhteydessä on myös kuntosali.

Hotel Rialto  

Hotel Rialto on ylellinen 5 tähden hotelli, joka sijaitsee kätevästi vain 5,3 km päässä Varsovan keskustasta.

Hotellissa on 44 viihtyisää ja hyvin varustettua ilmastoitua huonetta. Hotellissa on ravintola, jossa tarjoillaan myös runsas, aamiainen joka aamu. Asiakkaiden käytössä on myös sauna ja höyrysauna.

InterContinental Warszawa  

InterContinental Warszawa kutsuu hyödyntämään 414 tilavaa ja hyvin varustettua huonetta ja sviittiä, joista kaikista on upea näkymä Varsovan keskustaan.

Hotellista löytyy useaan otteeseen Michelin-oppaassa tunnustettu ravintola Platter by Karol Okrasa. Aamiainen tarjoillaan ravintola Downtown:ssa. Hotellissa pääsee myös Wellness -puolelle, jossa on kuntosali, sauna, uima-allas ja pore-allas ja kaikki tämä tietysti upealla panorama näkymällä.

Raffles Europejski Warsaw  

Yli 160 vuotta 1800-luvun kukoistuksensa jälkeen Hotel Raffles Europejski Warsaw ottaa jälleen paikkansa Puolan ylpeän pääkaupungin sydämessä. Modernissa ja elgantissa hotellissa on persoonallisesti sisustettuja huoneita ja sviittejä, kolme erilaista ravintolaa ja spa-osasto.

A Luxury Collection Hotel: Hotel Bristol

varsovan parhaat hotellit
Hotel Bristol.

Hotel Bristol sijaitsee kuuluisan kuninkaallisen reitin varrella Presidentinlinnan vieressä ja vain lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista, kuninkaanlinnasta, kansallisteatterista ja oopperatalosta. Hotel Bristol on toiminut kaupungin maamerkkinävuodesta 1901. Vangitseva historian ja nykyajan liitto, jugendmestariteos lumoaa poikkeuksellisilla sisätiloilla.

Ikoninen Café Bristol, Marconi-ravintola, kaksi baaria ja lumoava kattoterassi tarjoavat ainutlaatuista epikurolaista hemmottelua, kun taas Bristol-spassassa yhdistyvät luonnonkaunis rentoutumisalue, sisäuima-allas, kuntosali, sauna ja höyrysauna. Ylellisissä hotellihuoneissa ja sviiteissä yhdistyvät klassinen tyyli ja moderni hienous.

Hotel Warszawa

Yksi Puolan sotien välisen arkkitehtuurin tärkeimmistä edustajista ja nykyään yksi Puolan moderneimmista hotelleista.

Hotellissa on 142 huonetta ja sviittiä sekä kolme täysvarustettua konferenssitilaa. Hotellissa on kaksi ravintolaa: Warszawska ja Szóstka. Wellness-osastolta löytyy saunoja, hoitohuoneita, uima-allas sekä cardio-liikuntaalue ja suolahuone.

Nobu Hotel

Koe vanhan maailman eleganssia ja uuden maailman hienostuneisuutta. Nobu Hotel Warsaw on luksushotelli, joka yhdistää kaksi kaunista kokemusta samaan paikkaan – upean art deco, 1900-luvun alun historiallisen rakennuksen ja häikäisevän uuden modernin siiven.

Nobu Hotel on huippuhotelli, joka sijaitsee aivan kaupungin sydämessä. Nobu Hotel Warsaw tarjoaa 117 huonetta, laajoja kokous- ja tapahtumatiloja, huippumodernin kuntokeskuksen ja maailmankuulun Nobu-ravintolan.

H15

Varsovan H15 Boutique Hotel on suunniteltu tarjoamaan vieraillemme ainutlaatuinen ja henkilökohtainen kokemus. Aivan Varsovan sydämessä sijaitsevassa kiinteistössä on 47 tilavaa huonetta ja sviittiä upeassa 1800-luvun vuokratalossa.

Hotelli hemmottelee asiakastaan hyvällä ruoalla ravintola Signaturessa, tarjoaa liikuntamahdollisuuksia kuntosalilla ja rentouttaa spa- ja hierontahoidoilla. H15 löytyy myös sopivat tilat pitää niin suurempia konferensseja kuin pienempiä kokouksiakin.

Lue myös