d-md-none
Siirry pääsisältöön

Valion Jäätelöfabriikki yllättää – syksyn uutuusmaku yhdistää AURA® juuston ja lakritsin

Sinihomejuustoa jäätelössä? Jännittävistä makuyhdistelmistä tunnettu Valio Jäätelöfabriikki jatkaa yllättävällä linjalla.

Sinihomejuuston ystäville on tiedossa mielenkiintoinen syksy, sillä Valio Jäätelöfabriikki -sarja täydentyy uudella AURA® laku -maulla.

Jännittävistä makuyhdistelmistä tunnettu Valio Jäätelöfabriikki jatkaa yllättävällä linjalla. Maaliskuussa kauppoihin saapuneet jäätelömaut – salmiakki-chili, kreisi kinuski, mansikka-basilika, mustikka-ruis, porkkanakakku ja macchiato-suklaa – saavat seurakseen kaksi uutta herkullista makua: AURA® lakun ja super vaniljan.

– Suomalaisten jäätelömaku eroaa monista muista maista siinä, että olemme innokkaita kokeilemaan erikoisiakin jäätelömakuja. Samaan aikaan suolaiset maut ovat yksi tämän hetken kuumimmista jäätelötrendeistä. Nämä kaksi trendiä maistuvat uudessa AURA® laku -maussa, joka yhdistää rakastetun lakritsijäätelön ja Suomen suosituimman sinihomejuuston, jäätelöistä vastaava liiketoimintapäällikkö Tea Ijäs kertoo.

Toinen syksyn uutuusjäätelöistä voi kuulostaa tavalliselta, mutta maun salaisuutena ovat kermajäätelön sekaan pyöräytetyt vaniljakastikeraidat. Kuten kaikki Valio Jäätelöfabriikin jäätelöt, uutuudet ovat laktoosittomia ja ne myydään puolen litran kartonkipakkauksissa.

Paluu jäätelöihin

Valio palasi alkuvuodesta jäätelömarkkinoille 14 vuoden tauon jälkeen. Oulun meijerin jäätelöfabriikissa valmistetut uutuusjäätelöt ovat saaneet innostuneen vastaanoton jäätelönystävien keskuudessa.

– Yli puolet jäätelöä syövistä suomalaisista tuntee jo Valio Jäätelöfabriikin ja puolen litran herkuttelujäätelöitä syövistä 70 %, Ijäs kertoo.

Suosituimpia makuja ovat olleet kreisi kinuski ja salmiakki-chili, jotka nousivat ennakkosuosikeiksi jo ennen kuin tuotteet olivat kaupoissa. Valion somekanavissa jäätelöt ovat saaneet kiitosta etenkin laktoosittomuudesta, kotimaisuudesta ja yllättävistä makuyhdistelmistä.

– Haluamme tehdä jäätelöitä, jotka yllättävät ja saavat hyvälle tuulelle. Saamamme palautteen perusteella olemme siinä onnistuneet, Ijäs iloitsee.

Seuraavan kerran uutuusmakuja on Ijäksen mukaan luvassa ensi vuoden alussa.

Lue myös