Siirry pääsisältöön

Ultima Fiasco?

Koska emme päässeet kesällä Italiaan, päätimme tuoda kauhallisen italialaisuutta Ultimaan. Ultima Fiasco? on hatunnosto sitkeälle kansalle ja sen keittiölle. Sulassa sovussa kokkaantuvat upeat kotimaiset raaka-aineet jotka saavat silauksen Italiaa kylkeensä. Tuoreet yrtit, ripaus hulluutta ja paljon sydäntä. Täydellinen Fiasco? Jos rakastat italialaista ruokaa kuten me, tartu hetkeen kuten joku viisas joskus lausui.

Rakkaudesta, Italiasta ja intohimosta.

Tämän on rakkaudentunnustus. Minä, Henri Alen, rakastan Italiaa.  Olemme viettäneet siellä perheen kanssa kaikki lomat. Nauttineet ruoasta ja viinistä, maisemista sekä maan äänekkäästä tempperamentista. Yhdessä ruokailu läheisten kanssa ei ole kenties missään niin pyhää ja riemukasta kuin Italiassa. Pöydän äärellä tapahtuu kaikki mikä elämässä on arvokasta.

Koska emme pääse nyt Italiaan, halusimme tuoda sen tänne. Ravintola Ultima vaihtaa listansa italialaiseksi. Pidämme kiinni korkeasta laadusta ja lähiruoan periaatteista, mutta pyrimme tekemään mahdollisimman autenttisia italialaisia annoksia. Niin hyviä kuin osaamme, sillä intohimolla mikä meissä sydämissämme palaa. Tämä on lupaus.

Koska ajat ovat olleet erikoiset, saattaa hommat mennä mihin suuntaan vaan. Siksi liitimme Ultiman nimeen sanan Fiasco. Saatamme olla hulluja kuin roomalaiset ja sisukkaita kuin suomalaiset. Mutta uskomme, että pitää sinnikkäästi yrittää ja rohkeasti kokeilla. Hyvä Italialainen ruoka ei ole koskaan pois muodista. 

Tarjoilemme perjantaisin ja lauantaisin late lunchin klo 14.30-16.00 välisenä aikana viikottain vaihtuvan erikoismenun keittiömme mielen mukaan. Kolmen aterian menu kustantaa asialliset 45€. Tässä kattauksessa testaamme myös uusia annoksia ja herättelemme eloon tuntemattomampiakin Italian klassikoita. 

Iltaisin avaamme ovet keskiviikosta lauantaihin kello 17.00 alkaen. Silloin tarjolla on ruokalistan lisäksi viikoittain vaihtuva viiden ruokalajin menumme Total Fiasco?. Italialaisia makuja kaasu pohjassa ja isolla sydämellä. Parhaat raaka-aineet, luova hulluus ja ripaus oliiviöljyä. Se on siinä. Hinta menulle on 66€.

Lämpimästi tervetuloa testaamaan! Teidän peukut ylös tai alas ratkaisee miten kauan kokeilu jatkuu.

Lue myös