Siirry pääsisältöön

Tutustu kokkiin Simon Selin

“Se mikä aloitetaan, tehdään loppuun saakka”

Simon on keittiöpäällikön tehtäviensä ohella voimannoston hallitseva Suomen mestari. Simon on työskennellyt useassa italialaisessa ravintolassa aiemmin sekä Suomessa että ulkomailla. Simonille tärkeintä on se, että asiakkaat nauttivat ruuasta ja lähtevät tyytyväisinä aterioinnin jälkeen. Simonin johdossa Vaelsan keittiön meininki on rentoa mutta asiallista. Vaelsan keittiössä Simon yhdistää kansainvälisiä teemoja, lähiruokaa ja klassisia italialaisia herkkuja modernilla otteella. Myös kotimaiset ja italialaiset, sesongin raaka-aineet ja valmistustavat näkyvät ruokalistalla.

Mitkä kaksi raaka-ainetta ottaisit autiolle saarelle ja miksi?

Valkosipulin ja timjamin, sillä ne ovat italialaisen keittiön klassikko makuja, jotka sopivat moneen!

Lue myös