Siirry pääsisältöön

Tutustu kokkiin Robert Von Bell

Robert Von Bell siirtyi johtamaan Pastorin keittiötä vuoden 2016 alussa. Robban on tunnollinen ja täsmällinen keittiömestari, joka vaatii itseltään täydellisyyttä hipovia suorituksia. Tämän vuoksi Pastorin ruokalista kehittyy Nikkei-keittiön puitteissa jatkuvasti, Robert ja hänen tiiminsä testaavat uusia annoksia usein meiltä löytyvällä 10 ruokalajin yllätysmenulta.

Robertin suositus ruokalistalta on Ceviche. – Se on ikonisin Nikkei-keittiön ruokalaji, joka koostuu raa’asta kalasta/äyriäisistä, jotka on kypsennetty sitruksisella leche de tigre -liemellä ja maustettu esimerkiksi chilillä ja avokadolla. Toinen Pastorin suursuosikki ovat Iberico-porsaan ribsit, joista löytyy tamarind-lime marinadi. Jos tämä annos koskaan yritettäisiin poistaa listalta, syntyisi mellakka!.

Lue myös