Siirry pääsisältöön

Tutustu kokkiin Michael Björklund & Kjell Gottberg

Ravintoloitsija Michael Björklund johtaa keittiötä yhdessä keittiömestari Kjell Gottbergin kanssa. Tärkeintä heille on se, että töissä on hauskaa ja että salissa ja keittiössä vallitsee hyvä tunnelma.  – Olemme kuin pieni perhe, joten on tärkeää, että jokainen ravintolamme työntekijä kokee voivansa olla osa kokonaisuutta.

Kjell, mitkä kaksi raaka-ainetta ottaisit mukaan autiolle saarelle ja miksi?

Voita ja suolaa, niillä saa kaiken maistumaan hyvältä. 

“Viinikellarissamme seisoo erilaisia ovia seinää vasten. Ovet ovat peräisin samasta, 1800-luvun loppupuolella rakennetusta talosta. Michaelin vaimo Jenny toi ne Smakbyn ravintolaan avajaisia edeltävänä päivänä tarkoituksenaan käyttää niitä avajaisissa kyltteinä. Ne jäivät kuitenkin kellariin ja avajaisissa moni vieras kommentoi kauniita ovia. Niinpä ne jäivät pysyväksi näyttelyksi kellariin”.

Lue myös