d-md-none
Siirry pääsisältöön

Tutustu kokkiin Matti Hulpio

Ollaan ylpeitä siitä mitä tehdään.

Matti rakastaa Espanjaa ja hyvää ruokaa. – Olen tarkka laadusta, järjestelmällinen ja luova. Ruokalistaltamme kannattaa kokeilla Dorada Provencalia. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä Välimeren Doradan filettä, simpukoita ja katkarapuja kevyesti kermaisessa valkoviinikastikkeessa, joka on maustettu sahramilla, talon omalla tomaattikeitolla sekä yrteillä. Annos tarjoillaan uunissa paahdettujen perunoiden ja kasvisten kera.

Matti ymmärtää hyvin kausiluontoisen työn haasteet ja vaikeudet. Hänellä on monipuolinen kokemus erilaisista keittiöistä. Matin tyyli ja ruoka sopivat kuin naulattu laadukkaan bistron keittiöön. Matti johtaa keittiötä ystävällisesti ja tarkasti. Keittiössä opitaan nopeasti Matin ahkeran esimerkin kautta. Keittiön seinällä lukee Matin motto “Be proud of what you do!”.

”Parasta ovat onnelliset asiakkaat, jotka tulevat kiittämään ruuasta jopa keittiöön saakka. Uusia ideoita ja inspiraatiota työhön haen syömällä eri ravintoloissa ja käyttämällä uusia raaka-aineita.”

Mitkä kaksi raaka-ainetta ottaisit mukaasi autiolle saarelle ja miksi? Tulukset ja mato-ongen. Tykkään tehdä kalaruokia ja tuluksilla saisin tulen syttymään.

Lue myös