Siirry pääsisältöön

Tutustu kokkiin Markus Kornmayer

”Life is too short to eat bad food”

Markus Kornmayer on hiljattain ottanut vastuun Ravintola Merimakasiinin keittöstä. Markus on monissa liemissä maailmalla ja Suomessa keitetty keittiömestari. Syksyn aikana Markus on uudistanut lounaskonseptin sekä ruokalistan ja tuonut niihin uutta särmää. Legendaarisia klassikoita kuten Hietalahdenrannan perinteikkäintä lohikeittoa tai bouillabaissea ei toki ole unohdettu.

Markukselle on tärkeää kunnioittaa raaka-aineita ja tuoreet raaka-aineet ovatkin pääosassa Markuksen keittiössä. Hänen mielestään yksinkertaisista raaka-aineista voi valmistaa mielenkiintoisia ja jännittäviä annoksia yhdistelemällä erilaisia valmistustapoja, tekstuureja ja lämpötiloja. Markus inspiroituu keittiössä työskentelystä laadukkaiden raaka-aineiden ja hyvän tiimin parissa.

Jos Markuksen keittiöfilosofia pitäisi tiivistää yhteen lauseeseen menisi se näin: better a good sardine than a bad lobster.

Lue myös