Siirry pääsisältöön

Tutustu kokkiin Marko Palovaara ja Juhani Uramo

” miksi tekisin huonoa , kun sama aika menee erinomaisen tekemiseen”

Keittiön toiminnasta vastaa omistaja Marko Palovaara sekä keittiömestari Juhani Uramo. Molempien heidän keittiöfilosofiansa perustuu hyviin, puhtaisiin raaka-aineisiin ja selkeisiin aitoihin makuihin. Inspiraatiota työhönsä keittiömme hakee luonnosta ja matkoilta. Juhani palasi juuri ranskan Bordeauxista, missä hän oli tekemässä ruokaa Chateau Carsinin sadonkorjuu työntekijöille. Juomat Bistro O matiin valitaan keittiön ruokafilosofian ja asiakkaiden mieltymyksien mukaisesti. Juomilla halutaan myös yllättää ja tuoda asiakkaille jotain uuttaa makua tai tietoutta.  Myös juomissa on tärkeää maku, laatu ja eettisyys ja luonnon kunnioittaminen. Myös oman oluen tekemistä kokeiltiin keväällä ja siitä tuloksena kirpsakkaan, raikas tyrin-merisuola Sour -olut. Joulunaikaan Bistro O matissa kiehuu oma omena-kaneli glögi, jonka mausteinen tuoksu tuo koko ravintolaa lämpimän sesongin tunnelman. 

Lue myös