Siirry pääsisältöön

Tutustu kokkiin Kjell Kvarnström

Aina voi nukkua nopeammin.

Kjell on suomenruotsalainen entinen käsipalloilija. Mies, joka hallitsee ja tuntee keittiönsä pienintä kuivamaustepussia myöten. Tämä Inkoon lahja Suomen keittotaidolle on huumorimiehiä, jonka viehätysvoima toimii keittiössä ja sen ulkopuolella – paitsi Saksassa, tietävät kollegat.

Kjellin mielestä erilaiset liemi- ja pataruuat (Taginet) pääsevät oikeuksiinsa Lähi-Idän kuivamausteisessa maailmassa. – Myös jälkiruokiin syntyy erityinen syvyys kuivattujen hedelmien ja mausteiden harmoniasta.

Mitkä kaksi raaka-ainetta ottaisit mukaan autiolle saarelle ja miksi?

Repullisen Surströmmingiä ja nötköttiä.

Lue myös