Siirry pääsisältöön

Tutustu kokkiin Kim Birk

Keittiöfilosofia

Bossa Nova tarjoilee rentoja ja tyylikkäitä annoksia omalla twistillään. Poke bowl-annoksiin otettiin mallia Havaijilta, mutta nekin tehdään omalla tyylillä ja sopivilla raaka-aineilla. Keittiömestari Kim Birk kuvailee tyyliä Miami beach-meiningiksi, jossa annokset voi syödä tyylikkäästi terassilla tai ottaa mukaan hiekkarannalle enemmän sormiruokatyyliin. ”Tärkein tehtävämme on tehdä hyvää ruokaa ja luoda iloisen onnellista tunnelmaa niin asiakkaille kuin työntekijöille”, Birk painottaa nauraen. ”Haluamme saada ihmiset hymyilemään!”

Motto:

”Stand up and work.”

”Kun nouset aamulla ylös sängystä ja katsot peiliin, niin näetkö onnelliset kasvot? Jos et, niin mene takaisin nukkumaan. Peilistä pitäisi näkyä aina iloiset kasvot. Kaikkien pitäisi oppia tämä.”

Mitkä kaksi raaka-ainetta ottaisit mukaan autiolle saarelle ja miksi?

”Ottaisin mukaani ananaksen ja papayan. Ne ovat ihania, tuoreita, herkullisia hedelmiä. Mutta haluan mukaani myös hyvää seuraa.”

Lue myös