d-md-none
Siirry pääsisältöön

Tutustu kokkiin Gennaro Oliviero

Gennaro laittaa itsensä likoon joka päivä avatessaan ravintolan. Hän ei suhtaudu työhön pelkästään intohimolla, vaan myös sydämellä ja päällä. – Sydän johdattaa yhdistelemään makuja ja erilaisia raaka-aineita, pää auttaa bisneksen teossa ja keittiön johtamisessa. Keittiössä Gennaro on rautainen ammattilainen, jonka johdolla ei opita vain keittämisen taitoja, vaan myös elämää. Keittiössä on hiirenhiljaista silloin kun tehdään töitä ja  vilkas puheensorina kun serviisi on lopuillaan. Jos joku mokaa, sen kuulee koko henkilökunta.

“Ikimuistoinen päivä oli se, kun Hesarin Nyt-liite antoi meille viisi tähteä ensimmäisenä helsinkiläisenä ravintolana. Emme osanneet sitä odottaa ja tähdistä seurasi uskomaton puoli vuotta. Meidät muistetaan yhä Nyt-liitteen tähdistä. Sana kiiri myös Michelin-tarkastajalle ja pääsimme mukaan oppaaseen, johon on listattu Suomen ja Pohjoismaiden parhaat ravintolat”.

“Keittiömestarimme veli Pietro on veljeään äänekkäämpi tyyppi, joka elää vahvasti hetkessä. Hän saa kaikki nauramaan ja tulee kaikkien kanssa juttuun, vaikka puhuu vain italiaa. Työhön hän panostaa aivan kuten  veljensä eli asiat tehdään kunnolla ja kokonaisuus on tärkeää, ei pelkästään ruoka. Ravintolamme maskotti on Chihuahua Leevi, joka istuu iltapäivisin ikkunassa vahtimassa. Hän on kaikkien suosikki”

Lue myös