Siirry pääsisältöön

Tutustu kokkiin Alex Räsänen 

Alex on vuosia Farangissa vaikuttanut keittiön päivittäinen johtaja. Alex rakastaa matkustelua, erityisesti Aasiaan. Rakkaus aasialaiseen ruokaan on jotain, mitä ei voi rikkoa. – Farangin historia on jo ehtinyt luoda muutamia klassikkoannoksia. Esimerkkeinä pehmeäkuorinen taskurapu yhdistettynä vihreän mangon kanssa. Tai tuhansia kiloja valmistettu ja tarjoiltu karamellipossu, joka on ”käännyttänyt” lukuisia kasvisruokailijoita takaisin lihan maailmaan.

Alexin mukaan Farangin kaakkois-aasialainen ruokailutapa perustuu sosiaaliseen syömiseen, ruoan jakamiseen ja maistelemiseen. – Hyvä ruoka, fiilis ja kokonaisvaltainen hyvä olo ajavat vauhdilla jäykkyyden ohi. Ystävien kanssa jaettu ruoka maistuu aina parhaimmalta!

Lue myös