Siirry pääsisältöön

Turun parhaat brunssit

Onko parempaa tapaa aloittaa viikonloppu kuin nauttimalla herkullinen brunssi? Ei ole, jos meiltä kysytään. Suuntaa valmiiseen brunssi-pöytään omassa rauhassa tai kerää ystävät kokoon. Rentouttava viikonlopun aloitus on taattu!

Tiirikkala, Linnakatu 3
Anniskelukahvila Tiirikkalan klassiselta brunssilta löytyy herkkuja moneen makuun, myös kattavat kasvisvaihtoehdot. Brunssia pääsee nauttimaan sunnuntaisin kello 12–15. Brunssi kustantaa 25 euroa. Muista pöytävaraus!

Grädda, Piispankatu 15
Tunnelmallisessa empiretyylisessä puutalossa sijaitseva Grädda tarjoaa sunnuntaibrunssin klo 12–15. Runsaan alku- ja jälkiruokapöydän lisäksi Gräddan brunssiin kuuluu lämmin ruoka, jonka saa myös kasvisversiona. Brunssin hinta on 37 euroa ja pöytävaraus on suositeltavaa.

Ravintola 3. linja, Linnankatu 88
Turun satamassa majaileva Ravintola 3. Linjan brunssi nautitaan kahdessa kattauksessa lauantaisin klo 11 & 13. Hulppea brunssi sisältää antimia niin kylmästä kuin lämpimästäkin pöydästä, jälkiruokia unohtamatta. Lauantaibrunssin hinta on 28 euroa henkilöltä, juhlan hetkellä kuohuviinien kanssa hinta on 32 euroa henkilöltä. 

Fontana, Aurakatu 1 
Fontanassa nautit herkullisen brunssin sunnuntaisi klo 10–14. Nauti kolmesta erilaisesta raikkaasta salaatista, tuoreista tummista ja vaaleista leivistä sekä croissanteista. Tarjolla myös levitteitä, valikoima juustoja ja kinkkua sekä makea jälkiruoka. Lämmin ruoka on valittu kunnioittamaan perinteisiä brunssiklassikoita. Fontanan brunssin hinta on 30 euroa (+ lasillinen Proseccoa tai Mimosaa 10 euroa).

Café Pegasus, Itäinen Rantakatu 4-6
Miltä kuulostaisi brunssi jazz-musiikin tahtiin? Café Pegasus kattaa runsaan ja ruokaisan brunssin lauantaisin klo 11 & 13.30. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia salaatteja, lämmintä ruokaa ja tietysti makeita herkkuja, muun muassa brownieta ja amerikkalaisia pannukakkuja. Jazz-brunssin hinta on 32 euroa. 

Bagel House, Brahenkatu 2
Bagel Housen brunssiin sisältyy yhteinen jaettava alkuruoka, pääruoka sekä jälkiruoka. Brunssi tarjoillaan suoraan pöytiin. Brunssin saa tavallisena tai vegaanisena. Brunssi on lauantaisin klo 11 – 14 välisenä aikana hintaan 29 euroa. Saatavilla myös mimosaa 6 €/lasi. 

Logomo Kitchen, Junakatu 9
Logomo Kitchenin klassinen brunssimenu tarjoaa herkkuja moneen makuun lauantaisin klo 11.30-15. Kattava menu sisältää muun muassa salaatteja, juustoja, leikkeleitä, sekä erilaisia lämpimiä ruokia, kuten Chorizo-shakshukaa. Jälkiruoaksi voit valmistaa itse vohveleita marjojen ja kermavaahdon kera tai herkutella kakuilla, piirakoilla tai smoothiella. Aikuiset pääsevät nauttimaan brunssin 30 euron hintaan, 4–12-vuotiaille brunssi on 12 euroa.

Ravintola Gunnar, Humalistonkatu 2
Gunnarin laajalla brunssilla pääsee nautiskelemaan suosittuja brunssiherkkuja, mutta myös sesongin makuja. Gunnarin brunssi kustantaa 34 €, S-Etukortilla 32 €. Suosittelemme pöytävarausta.

Little Saturday, Yliopistonkatu 29b
Amerikkalainen bistro Little Saturday tarjoilee viikonloppubrunssia klo 11-16. Tällä brunssilla pääset valitsemaan oman suosikkisi eri hintaisista brunssiseteistä. Hinnat vaihtelevat amerikkalaisten pannareiden 9 eurosta aina Entrecote-pihvin 24 euroon, joten valinnan varaa löytyy!

Nick´s Food Design, Linnankatu 85
NFD:n suussa sulavalta brunssilistalta pääsee valitsemaan omat suosikit mehuista, erilaisista bowleista, täytetyistä leivistä erilaisiin suolaisiin ja makeisiin herkkuihin. Eri tuotteet maksavat enimmillään 11 €.


Puuttuuko suosikkibrunssipaikkasi listauksestamme? Lähetä meille vinkkisi Facebookissa, Instagramissa tai sähköpostilla: info@toptaste.fi. Täydennämme listaa säännöllisesti!

Huom! Brunssien hinnat ja aukioloajat on tarkistettu 26.3.2024. Tarkista ajantasaiset tiedot ravintolan verkkosivuilta.

Lue myös