d-md-none
Siirry pääsisältöön

Trooppinen kasvihuoneravintola – ainutlaatuinen makuelämys

Oletko koskaan syönyt mansikoita valkosipulilla tai pihviä lakritsikastikkeella? Linds Kök -kasvihuoneravintola Närpiössä tarjoilee erilaisia makuja trooppisten hedelmäpuiden alla.

Linds Kök on vuodesta 2005 luonut unohtumattomia makuelämyksiä. Linds Kök -ravintolan lasikaton alla kasvaa eksoottisia raaka-aineita banaaneista viikunoihin ja persikoihin. – Täällä voi tuntua siltä, että matkustaisi ympäri maailman, vaikka posket punottavat pakkasesta. Kimalaiset pölyttävät kasveja ympäri vuoden, joten kasvivaltakuntamme kukkii myös talvella. Kesällä lasitettu terassi avattavine seinineen on ykkösjuttu. Silloin voit viilentyä kylmän tomaattijuoma kädessä ja istua sitruspuiden ympäröimänä, ravintolan omistaja Maria Berg kuvailee. 
 

Kesä ympäri vuoden

Linds Kökin sisätiloissa onkin vuoden ympäri mukava lämpötila riippumatta siitä, paistaako aurinko korkealta vai onko ulkona lumikinoksia. – Meillä on aasialainen tunnelma joka päivä. 

Linds Kökissä voi järjestää myös kaikenlaisia tapahtumia ja juhlia. – Meillä voi tanssia häitä graniittilattialla, muistaa läheistä surun hetkellä tai viettää hauskaa iltaa ystävien kesken. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös yritystilaisuuksiin ja kokouksiin hyvää energiaa hehkuvien eksoottisten kasvien keskellä. 
 

Puhtaita, erikoisia makuja

Puhtaus ja laatu ovat Linds Kökin keittiössä avainasioita. – Valmistamme kaikki ruuat alusta lähtien itse ja ruokafilosofiamme mukaan käytämme yksinkertaisia raaka-aineita – mutta hieman eri tavalla. Emme mausta liikaa, vaan yhdistelemme eri raaka-aineita yllättävillä tavoilla. Uskallan luvata, että vihanneksista valmistetut jälkiruoat maistuvat paremmalta kuin moni kenties osaa kuvitella. Tomaatti Panna Cotta on nimittäin asiakkaittemme suosikki! 
 

Yksi parhaista Lonely Planetissa

Linds Kök on todistettavasti erityinen ravintola. – Olemme vuosien saatossa saaneet runsaasti huomiota mediassa ja meidät on mm. rankattu Lonely Planetin listalla 16 parhaan ravintolan ja Thrillistissa Euroopan suosituimpien ravintoloiden joukkoon. Olemme ylpeitä ravintolastamme ja teemme aina parhaamme, että asiakkaat palaavat meille yhä uudelleen, Berg toteaa lopuksi. Teksti: Mia Heiskanen

http://www.lindskok.fi

Kesälounas tarjoillaan ilman pöytävarausta 24.6-11.8 maanantai-perjantai klo 11-15, sunnuntai 12-15.

Lähde

Lue myös