Siirry pääsisältöön

Treffi Pub – Ravintola Joka Lyö Ällikällä

Metron saavuttua Herttoniemeen Pöpsyt käänsivät katseensa tien toiselle puolelle ja siinähän se Treffi Pub heti komeilikin.

Sisään astuttuamme paikan tilavuus ja tunnelmallisuus yllätti positiivisesti. Ulkoapäin katsoessa ei olisi uskonut kuinka paljon ihmisiä paikka vetää.

Meidät otti vastaan todella ystävällinen ja rento henkilökunta. Kauaa ei tarvinnut pohtia mitä kattavasta menusta olisi valinnut, kun asiantunteva henkilökunta osasi suositella alkuruokalankkua.

Lankku sisälsi kaikkea vähän erilaista mitä yleensä on tottunut syömään. Siinä oli paljon hyviä makuyhdistelmiä ja se oli juuri sopivan kokoinen kahdelle Pöpsylle.

Alkuruoaksi oli inka-grillissä savustettuja etannoita, äyriäisiä, mustekalaa ja tiikerirapuja. Mustekalat olivat oikein hauskan tuntuisia suussa, mureita ja todella hyvän makuisia. Paljon mainioita uusia makuelämyksiä ja vähän erilaisempia ruokia mitä tulee tavallisesti syötyä.

Kuvassa ylempänä Italialainen klassikko; Arancini di otto eli edellispäivän risotto. Pallero piti sisällään mm. basilikaa, basilika-aiolia, lumirapuja ja pecorino-juustoa. Tämä herkullinen alkupala sopii erinomaisesti nautittavaksi valkoviinin kanssa. Kuvassa alempana on burrata, joka sisälsi keltajuurta, raitajuurta, Burrata-juustoa ja balsamicohelmiä.

Henkilökunnan orgaaninen lempiviini, joka sopii erinomaisesti kalalle ja kanalle.

Päätimme jatkaa lankkulinjalla ja tilasimme Boris-tarjoiijan sekä Topi-kokin suositteleman kattavan pääruokalankun. Siinäpä vasta oli syömistä! Vesi kielellä odotimme että pääsemme lankun kimppuun! Ensin Topi kuitenkin kertoi meille mitä kaikkea lankku piti sisällään.

Vasemmalla kuvassa on puuhiiligrillissä pintagrillattua marmorihärkää. Keskellä hitaasti Sipoossa savustettua taimenta, purjoa, sitruunan kuorta ja perunoita. Oikealla Crispy chicken kanttarellikastikkeella.

Cheese Burger, joka sisältää mm. puuhiiligrillattua Black Angus-pihviä, cheddar-juustoa, tomaattia sekä tryffeliparmesan-majoneesia. Kylkeen vielä ihanan rapeat ja maukkaat bataattiranskalaiset.

Kuvassa mustassa parilassa olevaa villisikaa on haudutettu 20 tuntia uunissa ja koostumus olikin erittäin murea ja suussa sulava.

Vaikka lankku olikin todella täyttävä, niin kaikkihan tietävät että jälkiruoalle on oma maha. Koska Boris kertoi kaikkien jälkiruokien olevan yhtä maukkaita, niin saimme maistettavaksi vähän kaikkea.

Jälkiruokana oli maitosuklaa Shake, omenapiirakka ja inkiväärijäätelö sekä liekehtivä lakritsi crème brûlée. Kaikki jälkiruoat olivat erittäin hyviä, mutta voiton vei omenapiirakka, joka erottui muista omenapiirakoista kivoine lisukkeineen.

Crème brûlée tuotiin pöytään ja Boris tuikkasi jälkiruokamme tuleen. Ehdottomasti parasta crème brûléetä ikinä!

Hinta-laatusuhde tässä ravintolassa on aivan uskomaton. Tämän kattavan ja laadukkaan sekä ennen kaikkea esteettisen ja maukkaan illallisen kahdelle saa alle kuudellakympillä. Jos haluat luksusta pienemmällä budjetilla niin tässä on siihen ykkösmesta.

Syksyinen drinkki sopi tilanteeseen erinomaisesti ja kruunasi täydellisen illallisen. Täällä on vaikea olla hymyilemättä.:)

Pöpsyt suosittelee näitä raikkaita drinkkejä, jotka sisälsivät mm. minttua, omenaa, appelsiinia. Saatavana myös alkoholittomina mausta tinkimättä.

Treffi Pub sopii täydellisesti illanviettoon kaveriporukalla tai nimensä mukaisesti vaikka treffipaikaksi. Paikan päältä löytyi laaja valikoima erilaisia hauskoja pelejä. Voit haastaa vaikka kaverisi pelamaan, häviäjä tarjoaa illallisen. 😉

Treffi Pubin Cheese Burger on voittanut jo useampaankin otteeseen Suomen Paras Burger-tittelin, emmekä yhtään ihmettele.

Pöpsyt kiittää maailman parasta tarjoilijaa Borista rennosta ja ystävällisestä palvelusta sekä hyvistä ruokauosituksista.

Kiireinen keittiömestari Topi ennätti Pöpsyjen kanssa yhteiskuvaan viime hetkellä. Topilla keikkaa pukkaa, mutta kiireestä huolimatta hänen aurinkoinen olemus saa kaikki hyvälle tuulelle.

Tuntuu että täällä jokaisella hymy on erittäin herkässä ja se kertoo varmasti siitä kuinka mukava paikka Treffi Pub on työskennellä. Yhteishenki näytti olevan ihan omaa luokkaansa. Henkilökunnan omistautuminen työlleen näkyy asiakkaalle ja palvelu oli erinomaista ja aurinkoista. Kiitos mahtavasta illasta ihan koko henkilökunnalle ja kohta nähdään taas uudestaan!:)

Halauksin

Pöpsyt

Tästä pääset Treffi Pubin nettisivuille. Ravintola on auki lähes yötä päivää; su-to 9-02 ja pe-la 9-03.

VARAA PÖYTÄ

Lue myös