Siirry pääsisältöön

Treffi on konstailematon kaikkien ravintola

VARAA PÖYTÄ

– Hyvä meininki, tokaisevat keittiömestari Topi Keskisarja ja ravintolapäällikkö Niina Kangas yhdestä suusta. Hyvä meininki syntyy kaksikon mukaan kotoisasta tunnelmasta, tutusta henkilökunnasta ja asiakkaista.

– Henkilöstö viihtyy meillä pitkään, asiakkaat tuntevat tarjoilijat ja keittiöhenkilökunnan – ja me tunnemme asiakkaista suuren osan. Kun työntekijöiden keskinäinen kemia toimii ja hehkuu asiakkaiden suuntaan, meille on helppo tulla viihtymään, Kangas tiivistää.

Helposti lähestyttävä ruokalista

Helposti lähestyttävyys on avainsana myös Treffin ruokalistalla.

– Keittiömme sydän on puuhiiligrilli ja meidät tunnetaan parhaiten burgereista ja lankuista, mutta ruokalistamme on paljon muutakin. Ruokalistan perusajatuksena on, että jokainen löytää listalta takuuvarmasti oman suosikkinsa pihvistä blineihin ja simpukoihin, Keskisarja kertoo. 

Täysi kattaus brunssista bilettäjille

Treffissä käykin asiakkaita vauvasta vaariin ja ravintolan tunnelma vaihtelee asiakkaiden mukaan. Lauantaiaamupäivisin Treffiä suosivat lapsiperheet, lounasaikaan pöydissä istuvat duunarit ja bisnesväki, ja iltamyöhään paikan valloittaa bileväki syöden, juoden ja juhlien. – Sunnuntaisin tarjolla on brunssi viikoittain vaihtuvalla teemalla: välillä katetaan ranskalaista, joskus Lähi-idän herkkuja ja toisinaan herkutellaan New Yorkin tyyliin.

Katso myös ravintolan esittely täältä.

VARAA PÖYTÄ

Lue myös